• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖSS kaldırılıyor mu?

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Öğrenci seçme sınavı kaldırıldı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, artık her öğrenci istediği üniversitenin istediği bölümüne diploma notuna bakılmaksızın sınavsız olarak kaydını yaptırabilecek. Ayrıca bunun için hiçbir ücret talep edilemeyecek.

canım bu kesin mi ya.bana pek uygulanacakmış gibi gelmiyor

galiba kesin nette her yere düşmüş haber ama baska bir sınav gelmiş LYS die

Sanırım haber yanlış aktarılmış:)

TC vatandaşı olup lise eğitimini yurt dışında tamamlayan öğrencilerin üniversiteye sınavsız giriş sistemine dair güncel bir haber mevcut. Fakat tabi bu durumda da belirli koşulların sağlanması gerekiyor ve kontenjan da önemli. Öss nin komple kalktığında dair ne tv de ne de gazetelerde bir habere rastlamadım.

evet atlantis doğru söylüyor.araştırdım.yurtdışındaki türk öğrencilerle ilgili bu haber

arkadaşlar netten buldum tv de izledim az önce haber vereyim dedim bende kesin dogru demiyorum netten buldugum bişi

nerdeeeeeee arkadaşlar bizelere değil ....yurt dışında lise okumuş olanlar v.s detaylarını bilmiyorum ama gene başkalarına yarıycak .....

kaldırırlar mı hiç yaa..1960larda bi haber çıkmış kaldırılacak diye gazetelerde..hala kaldırılacak :)

Back