öss 2008

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
herkese merhaba arkadaşlar bişey sorucam.bu yıl sınawa giricem ben nerde giriceğmize dair bi kağıt geliodu ya önceden bu yılda gelicek değlmi yada size geldimi bu konu hakkında bildikleriniz nelerdr?tşkr ederm.

evet canım gelicek merak etme,bana bugün geldi.Sınava girecek herkese başarılar...

Panik yapmayın sakın,
çünkü sınava son bir hafta kalaya kadar geliyor en geç diye biliyorum
Hepinize başarılar
Allah hayırlı ve rahat bir sınav atlatmanızı nasip etsin :)

panik yapmayın arkadaşlar benim kağıdım bugün geldi.Bugünlerde gelir sizinkiler de

kızlar ,bu kağıtlar elden mi veriliyor yoksa posta kutusuna mı atılıyor

bnmkide bugün geldi kızlar panik yapmayın gelmezse birkaç güne kadar ösymden alabilirsiniz gecen yıl komşunun oğlununkide gelmemişti onlar ösymden aldılar

benimde gelmedi yaa
hep erkenden gelirdi​

aynı sorun bendede vardı.ona bakmaya diye geldim.meğer konusu açılmış.sınava 2 hafta var benimde henüz gelmedi senağlama :çok üzgünüm:

yaa sınava çok az bi süre kaldı ama benimkide gelmedi halaa

ya benim belgem geldi ama bana çok uzak bir yerde giricem sınava yaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!Anadolu yakasında yaaa sınav yeri ben Avrupa yakasındayımmm...olurmu yaaa böle bi şanssss?????? klava: klava: benneyaptımki

benim kızında kağıdı gelmedi daha klava:
çevremizde herkese gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…