- 14 Kasım 2008
- 69
- 2
-
- Konu Sahibi mervexuxzxuxm
slm değerli osmaniyeliler. ben de oraya yeni atandım. kiralar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. bir de öğretmenevi sadece bir tanemi, pansiyon vs. gibi yerlerv armıdır? bir bayan olarak ev tutarsam yarım daireler felan varmıdır? ev kiralarını yazarsanız çok sevinirim....
slm değerli osmaniyeliler. ben de oraya yeni atandım. kiralar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. bir de öğretmenevi sadece bir tanemi, pansiyon vs. gibi yerlerv armıdır? bir bayan olarak ev tutarsam yarım daireler felan varmıdır? ev kiralarını yazarsanız çok sevinirim....
osmaniye=) evet gençliğimin çürüdüğü yer=) iyiki üniversiteyi kazandım ve ayrıldım diyorum=) ama osmaniye ucuz memleketdir.. özellikle yeni evli çiftlerin gözdesi=) çok rahat yatırım yapılabilesi bir yer... gelişmekte olduğu düşünlsede bence osmaniye hiçbir zaman gelişemiyecek bi yerdir... büyük şehirlerde yetişmiş insanlar kolay kolay uyum sağlayamaz buraya çünkü çoğu insanı yobazdır...CADIARZU
aaa canım biraz yermişsin güzelim osmaniyemizi. yobaz demek için yanlış yeri seçmişsin. ben görev yaptığım bazı yerlerde osmaniyeyi mumla aradım. insanı gelişime kapalı olan ve yabancıyı dışlayan yerlerdi görev yerlerim. ama osmaniye memuru ve insanı sever. sadece geri kalmışlık vardı bir zamanlar onu da aşıyor artık.yerimseniben