E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mervexuxzxuxm
Bayanlar kimseler yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar benim sevgilim osmaniyeli (yedi yıl oldu.) 5 yıl oldu görüşmedik en son 5 yıl önce osmaniye şehrini gördüm. bence çok güzel bir şehir ağustos ta isteme olacak yakında osmaniye de yaşayacağız sizden ricam osmaniye nin adet örf nelerdir çeyiz önem verirlermo şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar
ne yapalım bu da belediye başkanının yetersizliğinden kaynaklanmış olabilir.olsun yine de türkiyemizin karış karış toprağı benim en sevdiğim yerdir.bu arada biraz değişik bir tanışma oldu ama tanıştığımıza memnun oldum.
Sen nerelisin canım hangi şehir.
tabi ki doğudaki illerin çoğuna göre gelişmiş bi yer olabilir şutarafagitti ama nüfusunun yoğunluğuna göre bu gelişmişlik çok azyasakkelime bence belediye şehre doğrudüzgün bi yatırım yapmamış kağnı hızıyla ilerliyolar resmenfisfisfis
sonuçta benim de eşimin memleketi:çok üzgünüm: hızla gelişmesini isterim ama kimsenin doğru düzgün ilgilendiği yok:sm_confused: ben buna üzülüyorum gerçekten :çok üzgünüm: