Mutfak Püf Noktaları Osmancık pirinci ve yasmin pirinci kullanan var mı?

ben de pilavı hep baldoyla yaparım.bir kaç kez de jasmin kullandım.o da fena olmadı.

osmancıkla pilav hiç denemedim.genellikle dolmada kullanırım. kırık pirinç hiç kullanmam,dolmada

bile.çamur gibi oluyor dolmanın içi.

Ben geçende basmati pirincinden pilav yaptım. Ama çok kötü oldu ya 1- 3 su koy demişlerdi öylede yaptım tadı çok kötü oldu nie acaba ?

Ben geçende basmati pirincinden pilav yaptım. Ama çok kötü oldu ya 1e 3 su koy demişlerdi öylede yaptım tadı çok kötü oldu nie acaba ?

valla şimdiye kadar hep baldo kullandım, şahsen çok pişmanım, meğer tr de baldo yetişmiyormuş, baldolar ithalmiş ve gdo ymuş tabii yasminde ithal olduğuna göre o da öyle büyük ihtimal. geçenlerde osmancıkta indirim vardı 4 paket aldım, evdeki baldoyu attım. osmancık tr malı ve henüz gdo lu değil, üstelik pilavıda daha lezzetli oluyor, ben pirinçi kavurmadığımdan bir pirinçe iki ölçü su kullanıyorum. keşke hep osmancık kullansaymışım

nasıl yani" gönen baldo" diye satılıyo onlardamı ithalmiş?

ben balıkesir gönende yetişiyor sanıyordum.osmancık ında taneleri küçük oluyor,benim oğlum yemek konusunda biraz sorunluda...

nasıl yani" gönen baldo" diye satılıyo onlardamı ithalmiş?

ben balıkesir gönende yetişiyor sanıyordum.osmancık ında taneleri küçük oluyor,benim oğlum yemek konusunda biraz sorunluda...

canım o şekil satılıyorsa yerlidir herhalde, ya da tohumu mu ithal bilemeyeceğim, ben bunu haberlerde izledim, sonra alırken hep aldığım pirincin arkasında ithal, osmancıkta turkey yazdığını gördüm, sanırım en iyisi, paketin arkasındaki menşei bölümüne bakmak

X