• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oslemkumsal Diyet Günlüğü

modaliza

Evli
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
115
1
118
Burada ki başarı hikayelerini okudum ve bugün diyete başladım bende..Evet sanki neden ben yapamıcakmışım gibi hissediyorum ki,yapıcam, hemde hergün buraya ne yediğimi neler yaptıgımı yazarak.Bu beni de motive edecek hem...Günlük gibi burada paylaşıcam..
Evettttttttt oslemkumsal da bugün itibariyle diyettedirrrrrrrr;) Bu defa olucak eminim...

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Boy: 174
Kilo: 75.0

HEDEF :60.0
----------------------------------------------------------------------------------------
Sabah : 1 kase nesfit
Öğlen: 4-5 yaşık makarna
Akşam: 1 dilim kepekli ekmek,1 tabak taze fasülye
Aralarda: Yeşil Erik
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
başarılar canımm:)inanmak başarmanın yarısıdır derler o yüzden sen en büyük adımı atmışsın zaten..gerisi çok kolay olucak inan..

Tşklerrr canlarrrrr;)

Bugüne gelince....

18 Mayıs 2010 Salı

Sabah: 1 Krep,4 zeytin,biraz peynir
Öğlen: Sadece meyve
Aksam: 1 tabak bulgur,Ayran
Aralarda: Bol su sadece...

P.S: Ama yarından itibaren spor yapmayada başlıcam.Yürüme bandı var evde ama duruyo öyle.Spor da işin içine girerse daha sağlıklı ve iyi olucaktır.Umarım aşkım askerden izne gelene kdr zayıflayabilirim.Önümde 4 ay var....

Tşklerrr canlarrrrr;)

Bugüne gelince....

18 Mayıs 2010 Salı

P.S: Ama yarından itibaren spor yapmayada başlıcam.Yürüme bandı var evde ama duruyo öyle.Spor da işin içine girerse daha sağlıklı ve iyi olucaktır.Umarım aşkım askerden izne gelene kdr zayıflayabilirim.Önümde 4 ay var....

çok güzel canım sporda olunca harika olur..4 ayda çok yol kat edersin..normal şartlarda 16 kilo verebilirsin..ama spor yaparsan sıkılaşıp daha fazla vermiş gibi görünürsün..takip edicem sni..başarılar diliyorum tekrar..

Tşklerrr canlarrrrr;)

Bugüne gelince....

18 Mayıs 2010 Salı

süpersin tatlım böyle devam edersen sporla 4 ayda rahat rahat kurtulursun fazlalıklardanopuyorumnanaktan

ınş. canım ya bakalım görücez bugün 3. günüm hiç te zorluk çekmiyorum gece saatleri hariç:) O zaman da yatıyorum yemeyeyim birşeyler diye.;)

Bugüne gelince:

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Sabah: 3-4 Zeytin,Peynir,1 Biber,1 Salatalık,1 Dilim Çavdar Ekmeği ve 1 Fincan Yeşil Çay
Öğlen:1 Kase Keten Tohumlu Yoğurt
Akşam:1 Kase Müsli
Aralarda: 2 Lt Su,2 Kupa Yeşil Çay,1 Elma
Spor: 3 Km Hızlı Yürüyüş ve 10 Dk. Aerobik(Bacak haraketleri,Mekik vs.)

P.S: Bugünümü de plana uyarak düzgün bir şekilde atlattım.Ne mutlu bana! Kaçamak yapmadım,içim rahat:)

20 Mayıs 2010 Perşembe

Sabah: 1 kase K Flakes(Sade)
Öğlen: Tavukgöğsü Sote(4-5 Çatal),Yoğurt(4-5 Kaşık)
Akşam: Yarım Balık
Aralarda: 1 Kupa Karışık Bitkisel Çay,1 Tane Pikolata:) ve meyve(çilek-kiraz)
Spor: Bugün yapmadım...

uvvv 4 ayda bu menüyle çok rahat kilo verirsin hiç merak etme canım:) kahvaltıyı sağlam yaptıktan sonra öğlen yemeklerine çorba eklemeni de tavsiye ederim. sindirim sistemin açısından çok iyi olur senin için.
ama süpersin. ben snin kadar az yemiyorum vallahi:) erkek arkadaşına da hayırlı tezkereler:) eminim sen bu kiloları verdikten sonra seni görünce ŞOK olacak:)

saol tatlımmm bıkmadan usanmadan hırsla devam zaten;)

21 Mayıs 2010 Cuma

Bugün geç kalktıgım için 2 ana öğünüm var sadece

Öğlen(sabah): 1 Dilim Kepekli Ekmek,kk peynir,2 Yeşilzeytin,1 Domates,2 Salatalık,3-4 Çatal omlet ve 1 Bardak YeşilÇay

Akşam:Tavukgöğsü,Yoğurt,1 Bardak Kayısı Meyvesuyu
Aralarda: 1 Fincan Karışık Bitkisel Çay,1 Yeşil Elma
Spor: 45 dk. Tempolu Yürüyüş

+sabah kalkar kalkmaz da 3 kurukayısı ve bolca su içtim.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

12 de kalktıgım için
Öğlen: 1 Bardak Sirkeli su,4 kurukayısı,1 Kase K Flakes Sade
Akşam:1 Zeytinyğlı Enginar,Ayran,çok az ciğer,Sirkeli Salatalık
Aralarda: 1 Yeşilelma
Spor: 40 dk. tempolu yürüyüş

:) yok cnm tartılmıyorumm daha 1 hafta bile olmadı biraz daha zaman geçsin o zman durumu bildiririm zaten....meraksız oldugum için bu tartılmama da napayım...:D

23 Mayıs 2010 Pazar

Sabah: 1 Kase K Flakes(Sade),2 Kuru Kayısı
Öğlen: 4-5 kaşık Çorba,Pilav,1 Bardak Ayran
Akşam: Pilav,Yoğurt
Aralarda:Domates,Salatalık
Spor: ---

nasılsın tatlım bugün karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin biraz sanki 2 öğündede pilav gördüm sana 3 tane şık sunuyorum
1-regl günün yaklaştı
2-canın sıkkındı(hani insanın morali bozulunca karbonhidrat ağırlıklı besinler tüketirmiş ya farkında olmadan:)
3-evde pilav vardı ondan yedinkaydirigubbakcemile3

Back
X