• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

Canım ben de dalin kullanıyorum
O büyük bidonlardan
İlk yıkama değil ikinciye geçiyor
Hiç lekeli kıyafeti yok kızımın

Osibuleb canım ben ilk üç ay dalin kullandim. Şimdi bildigimiz deterjandan kullaniyorum.

oğlanı kontrole götrdğümde yazdırayım bakalım
aile doktorunun da bir fikrini alayım kızlar
neymiş ne değilmiş
peki benm kadar hassaslaşan var mı

bir de soğan suyu içmek istiyorum
soğan sütü artırır diyorlar ya
adet düzensizliği için
siz ce ne yapayım

dr.nin fikrini al.beslenme şeklinden haberdar et.mutlaka önerecektir.benim dr.m kullanabilirsin demişti.
ama sgk karşılamıyor.yani dr. reçete edemiyor.nakit alınıyor ecz.den. 12-13lt falan.çeşitleri var elbet.fiatıda değişiyor.hatta ilerki yıllarda bebeğinede varabilirsin şurup olanlarından.4-5 yaşlarında.nutri..n kullandım kızım içinde. ben sadece şeker konusunda hassaslaştım.beyaz şeker.balda pekmezde değilde.

soğan suyu hormonları düzenlesin diye öneriliyor.daha çok bebek düşünenlerin işini kolaylaştırmak adına.ama süt arttırmak için dereotu.ben şahsen ödem atmak için kullanıyordum.süt hormonumu yükseltti.ee emzirmediğim halde.buda göğüslerde sorun oldu ağrım falan.sonra suçluyu bulduk.bende artık tüketemiyorum.ama yoğurda doğrayıp tüketiyordum öncedende.azda semiz oyu katardım.

adet düzensizliği içinde taze yeşil nane çiğneyin.hergün aç karnına 3-4 yaprak çiğneyin.ister yutun ister çıkarın .hormonları düzenlermiş.bir dönem annem yüzündeki tüylenme içinde kullanmıştı işe yaramıştı.

çok naziksin canımmm:16:
iyiyim hatta kalan 4 dlm baklavayı da yemiş bulunuyorum
bu sefer çıkarmadım:16:
ceviz yiyorum ben o da olur mu?

bunları kullanıyorum canım

Eki Görüntüle 642638 Eki Görüntüle 642639

hmmm ne önerirsin peki ondan alalım o zaman canım
ilk çıkardığımda beyaz sabunlu suya atıyorum zaten makinaya atana kadar o suda bekliyor
sonra da çitiliyorum
ama yine de bazılarından çıkmıyor :27::27:
yok yok benden öneri alma.. Kız çıkmıyor ki... Bizim artık elma armut havuç lekeleri filan olunca leke cikariciya bile basmak zorunda kalıyorum ... Artık benim kıza normal deterjan bile yetmiyo :)
ama senin bebis daha küçük sen bakma ben gibilere bebişin alerjik reaksiyon gösterebilir ....
devam bu süre daha aynı sekilde:emir_bebek:

günaydın hanımlar... nasılsınız?

valla karışık duygular içindeyim:9::9:
ne yesem ne yesemmmm??

yok yok düzeldim inşallah
biraz sorunlarımız var onlarla uğraşıyorum
Allah kimseyi beni sınadığı gibi sınamasın:14::14:

haydi bakalım
kurtlar puslu havayı sever
bunu da kaldırırım ben
kilo da veririm
mutlu da olurum
ne olursa olsun huzurlu da olurum(Allah'ım izin verirse)

sen ne yapıyorsun canım
bugün düzeltelim kendimizi bugn ne yersek cuma karşımıza biranda çıkıverir:9::9:

kızlar siz hiç önermediniz ama ben soğan suyu yaptım bugün
içtim 1 ay uygulayayım diyorum
yoksa devamlı gebelik mi var şüphesiyle yaşamak istemiyorum

kızlar bu sefer bu deney olumsuz
kahve içiyordum ya sabahları aç karnıma
artık içmiyorum kabızlık yaptı
gn içinde tüüketeceğim artık

yorumkolik adlı arkadaş günlüğünde yazmış kızlar
doyuran su diye
arkadaşa çokkk teşekkr ederim :46::46::46::46::46:

bugün bende deniyorum
bir cezvede tarçını kaynatıyorsun
onu bi yere boşaltıyorsun üzerini de normal soğuk su ile tamamlıyorsun
normal su yerine bu tarçınlı suyu içiyorsun
yani bizim tarçınlı çayın balsız ve soğuk olanı
tok tutuyor
henüz tatlı krizine de girmedim

ben bugn onu içiyorum:46::46::46:
hoşiuma gtti siz de deneyin isterseniz :52::52::52::32::32::32:

valla karışık duygular içindeyim:9::9:
ne yesem ne yesemmmm??

yok yok düzeldim inşallah
biraz sorunlarımız var onlarla uğraşıyorum
Allah kimseyi beni sınadığı gibi sınamasın:14::14:

haydi bakalım
kurtlar puslu havayı sever
bunu da kaldırırım ben
kilo da veririm
mutlu da olurum
ne olursa olsun huzurlu da olurum(Allah'ım izin verirse)

sen ne yapıyorsun canım
bugün düzeltelim kendimizi bugn ne yersek cuma karşımıza biranda çıkıverir:9::9:

canııım hayat her zaman güzel devam etmiyor, hepimiz için geçerli bu, her ne sıkıntın varsa tez zamanda geçer inşallah...

osibuleb canım çok geçmiş olsun

tatlım sitresten olabildiğince uzak dur ve beslenmene dikkat et bence herşeyden ama az ye

birde canan karatay kişi başı bir kaşık z.yağını öneriyor ve ZEYTİN YAĞI ALLAHIN BÜYÜKLER İÇİN YARATTIĞI ANNE SÜTÜDÜRdiyor:16::16::16::16:

canııım hayat her zaman güzel devam etmiyor, hepimiz için geçerli bu, her ne sıkıntın varsa tez zamanda geçer inşallah...

osibuleb canım çok geçmiş olsun

tatlım sitresten olabildiğince uzak dur ve beslenmene dikkat et bence herşeyden ama az ye

birde canan karatay kişi başı bir kaşık z.yağını öneriyor ve ZEYTİN YAĞI ALLAHIN BÜYÜKLER İÇİN YARATTIĞI ANNE SÜTÜDÜRdiyor:16::16::16::16:

hepinizi çok seviyorum
iyi ki varsınız
mutlu olacağım
ama bazen yoruluyorum
insan yanında birini hissetmek istiyor
zor ya

hepinizi çok seviyorum
iyi ki varsınız
mutlu olacağım
ama bazen yoruluyorum
zor ya

Tabi ki olacaksın
Sabah gazetede bir haber gördüm
Bir araştırmaya göre iyilik yapan ve iyi düşünenlerin kalp ritimleri ve kalpleri daha sağlıklı oluyormuş
Düşünnnnnn ne kadar önemli
Kötü düşünüp etrafındakileri ya da yakınlarını üzenleri Allah bile cezalandırıyor canım
Sen huzuruna bakkk:16:

Tabi ki olacaksın
Sabah gazetede bir haber gördüm
Bir araştırmaya göre iyilik yapan ve iyi düşünenlerin kalp ritimleri ve kalpleri daha sağlıklı oluyormuş
Düşünnnnnn ne kadar önemli
Kötü düşünüp etrafındakileri ya da yakınlarını üzenleri Allah bile cezalandırıyor canım
Sen huzuruna bakkk:16:

inşallah canımmm
teşekkür ederim:16::16:

hep beraber moralimizi yüksek tutalım kızlar. .. üzüntüye yer vermeyelim...

Osibuleb caninm istersen şimdilik iki yerde yarışalım. Sende ve emzirenler topiginde... kendimizi çok fazla sıkmayalım.

hep beraber moralimizi yüksek tutalım kızlar. .. üzüntüye yer vermeyelim...

Osibuleb caninm istersen şimdilik iki yerde yarışalım. Sende ve emzirenler topiginde... kendimizi çok fazla sıkmayalım.

tamam canım:16:

sanırım canım sıkıldıkça hırsımı kilolardan alıyorum:9:

hepinizi çok seviyorum
iyi ki varsınız
mutlu olacağım
ama bazen yoruluyorum
zor ya

bizde seni çok seviyoruz güzellik:16::16::16::16:sen de iyi ki varsın inan yalan herşey geçer ve en önemli şey şu dünyada bizim ve sevdiklerimizin sağlıklı ve hayatta olası,tüm kalbimle söylüyorum bunu.

dua et biraz hava al dışarı çık çıkabiliyorsan bebekle zor ama avm ler falan sıcak en azından bir hava al mağza gez,dikkatini dağıt kendini daha iyi hissedeceksin.:16::16::16::16::16::16::16:

yanındayız sanal bile olsa bizler gerçeğiz elimizden pek birşey gelmiyor ama yardımcı olacağımız birşeyler olsa keşke, güzel annecik

Back
X