• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

kızlar oğlum izin verdiği kadar size bu bir ayımı anlatmaak istiyorum

kv geldiğinde 100 kiloydu
giderken 93:9::9::9::9::9::9::9:

eşim ise 9 kilo verdi
ama eşimin kilosunu yazmak istemiyorum:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

şimdi onlar yarışa girdiler
bakalım ikisinin de diyetisyeni benm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben tekrar pilatese başladım
bu 3. günüm:9::9::9::9::9::9::9:

artık şu ayvadan da kurtulmak istiyorum

canım 7 kilo-- 9 kilo maşallah çok iyi verdirmişsin kv ve eşine, bende inanıyorum ki aç gezince vücut daha çok yağ yapıyor. dikkatli beslenmek gerek...benim eşim normal kilosunda olduğundan şanssızmıyım ne, ona ayrı kendime ayrı yemek yapamıyorum eşime ne yaptıysam bende yiyorum mecburen...

gelelim kendime; :34:görüntü olarak gayet iyi olduğumu düşünüyorum, en azından artık OBEZ değilim sadece kiloluyum :27: 60'lı rakamları görmek hayeldi.... ama oldu işte... :21::21:, geçenlerde beni uzun zamadır görmeyen, aralıklı olarak montla gören bir arkadaşımın, montumu çıkarmış halimi görüp, kem gözlerle bakışını yakaladım, sonra bana baktı ve by by etti, normalde konuşurduk ama şok oldu ve konuşamadı herhalde :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: işyerinde herkes çok zayıfladığımı söylüyor, ne yalan söyleyeyim çok mutlu oluyorum..

:21::21:

canım neredeyse 2-3 haftadır yürümüyorum, yediklerime fazla dikkat etmiyorum (zararlı şeyler yememek kaydıyla dikat etmiyorum tabiki:27:), günlüğüme mönümü yazmıyorum. bi bıkkınlık oldu sanırım yakında toparlanırım, havalarda güzel yürürüm sabahları, ne zaman tabiki yakında (inşallah sabah uykusuna yenik düşmem de) :37::37::37: benden haberler bu kadar..
şampiyonu öp yerime, sevgiler canım :16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54:

kızlar eşim 2 kilo daha vermişş:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dün öğle:

makarna
bol yoğurt

akşam:

kahvaltılık:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

osibuleb canım,nasılsın, bir selam vereyim dedim.. sevgiler çıtır anne...:16::16::16:

Allah kabul edersen bugün niyetliyim
ama sanırım ya bir gün ya 3 gün üstüste tutmak gerekiyormuş
bakalım akşama nasıl olacağım
şimdi biraz yorgunum ama
bakalım

allah kabul edersen bugün niyetliyim
şimdi biraz yorgunum ama
bakalım

canım allah kabul etsin

nasip ederse (regl olmazsam elı kulağında ) yarın bende tutmak istiyorummmmm

şimdi biraz yorgunum ama
bakalım

tatlımm osimmm ya ben de hep tutmaya çalışırım böyle mübarek zamanlarda çok güzel oluyor insan huzurlu oluyor Allah kabul etsin inşallah bol bol sevap yazsın:nazar::nazar::nazar::54::54::54::54:

şimdi biraz yorgunum ama
bakalım

Allah kabul etsin..
ibadetin edilmesi güzell.sayısı yapabildiğin kadar.yalnız cuma günü müslüman için bayram sayıldığından o güne masus tek gün tutulmaması en güzeli.yani cuma tutulduysa cumarteside tutulması daha güzeli.yada perşembeden tutulduysa cuma da tutulur elbet.
benim duyduğum vede uygulamaya çalıştığım şekli budur.:34::40:

Back
X