- 9 Nisan 2010
- 106
- 1
- Konu Sahibi paradiseangel
Kesinlikle bulamadım. Daha önce de aramıştım bulamamıştım. Bende yok mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bulamadım. Daha önce de aramıştım bulamamıştım. Bende yok mu acaba
Nickime tıklıyorum, sonra yazdığım cevaplara tıklıyorum. Bütün cevaplarım burda görülüyor liste halinde. Şimdi bu listede eğer cevar verildiyse diyorsun ki, o konu koyu renkte görünecek. Değil mi?
kızlar döndüm dolaştım,bugün yine hypnotic poison siparişimi verdim. ilk defa hepsiburada.comdan verdim bakalım,200 lira ,yanında loreal far hediye veriyolar.
yine bazı kokulardan vazgeçilmiyor dimi? aslında ben de çok severim o kokuyu, inanılmaz kalıcı ve eğer sen esmersen süper yakışıyordur eminim sana:) güle güle en iyi günlerde kullan. ben daha bir şey alamadım.
hayırlısı olsun tutamadın kendini hoş lime söylüyorum ben de tutamadım.intimately den snnra dün yine sipariş verdim.biri beni durdursun
Ben D&G Light Blue uzun süre kullandım daha sonra hepsiburadadan sipariş verdim ve onca yıl sabah akşam,yaz kış değiştirmedim parfümümden soğudum.kızlar döndüm dolaştım,bugün yine hypnotic poison siparişimi verdim. ilk defa hepsiburada.comdan verdim bakalım,200 lira ,yanında loreal far hediye veriyolar.