Oryantal parfüm için yardım!!

bi zamanlar chopard casmir kullanmıştım çok genç yaşımda. tamamen bilinçsiz bir seçimdi. çok ağır gelmişti bana haliyle. ama insanı sarıp sarmalayan bir şey vardı casmir'de. kaşmir zaten hindistan'da yetişen bir keçinin yünlerinden yapılan kumaş. sarıp sarmalaması çok doğal bu yüzden. çok güzel isim bulmuşlar. o zamanlar sevmemiştim ama şimdi o kokuyu düşündüğümde hep huzur, güven veren bir sıcaklık hissederim. koku ne kadar ilginç bişey değil mi? netten aldığım birşeyi paylaşmak istiyorum son olarak. casmir'in karakteristiği ile ilgili şöyle yazılmış: "Güzel mücevherler ve güzel kokular birbirine aittir, her ikiside insanı şımartır ve büyüler, yüce kadınlık, çekicilik ve enfes çizimler, ve lüks kaşmirin esin kaynakları, Lotus çiçeği, Taç MAHAL, Kaşmir vadisi ve Kadındır. Lotus çiçeği hindu insanında tanrısallıkla birleştirilir. Aynı zamanda gücün faziletin ve bereketin sembolüdür.Kaşmir vadisi Himalayaların eteklerindeki cennet vadisidir. Taç MAHAL aşkın en büyük abidesidir." vuuuh dedim yani :)))

allah allah nie bulunmadıki.en üstte duruyo öyle

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profilim
Bildirileriniz

bu sırayla.

Yok yok mümkün değil bulamadım yine baktım. Kullanıcı konrol paneli var, onda sorun yok, ama onun içeriğinde bulamıyorum.
Bu arada Benetton b united ı denedim, sevmedim:KK43: Kolonya süreceğim ben de artık:))

ben ona tıklayınca direk katıldığım konular ve yazılan cevaplar karşıma çıkıyor.
bu arada sen benettonu hangi parfüme benzettiğin için almak istiyodun?

Cacharel Gloria. Ona benzediği söyleniyordu. Gloria'nın sahtesi var artık onu almaya devam ederim, ne yapayım.

Senin dediğin gibi kontrol paneline tıklayınca yazdıklarım çıkıyor:) Sen onu mu diyordun. Ayyy çok pardooon.

e sen onu aramıyomusun zaten?eğer biri cevap yazmışsa koyu renkli olur.mesaj yoksa açık renkli.

bu arada senin deiğin koku buna çok benzetilmiş:Rose Bourbon Princesse Marina De Bourbon for women ama nerden bulunur onu hiç bilmiyorum.

Aaaa o koyu olma durumunu bilmiyordum. Tamam o zaman ona dikkat edeyim. Teşekkürler.

O benzeyeni nasıl buldun? Harikasın. Dur senin dediğin parfümü ben de arayayım nette, nerede satılır falan bakayım.

Nickime tıklıyorum, sonra yazdığım cevaplara tıklıyorum. Bütün cevaplarım burda görülüyor liste halinde. Şimdi bu listede eğer cevar verildiyse diyorsun ki, o konu koyu renkte görünecek. Değil mi?

Nickime tıklıyorum, sonra yazdığım cevaplara tıklıyorum. Bütün cevaplarım burda görülüyor liste halinde. Şimdi bu listede eğer cevar verildiyse diyorsun ki, o konu koyu renkte görünecek. Değil mi?

ben nickimden hiç bakmadım onu bilmiyorum.ama dediğm gibi kullanıcı kontrol paneline tıkladığımda içinde mesajım olan ya da takip ettiğim konular var.eğer yeni mesaj varsa koyu renkli olarak görünüyo.mesaj yoksa konu görünmüyo zaten.bu şekilde güncel olarak takip edebiliyorum siteyi.tabi sadece abone olduğum konularıı.

kızlar döndüm dolaştım,bugün yine hypnotic poison siparişimi verdim. ilk defa hepsiburada.comdan verdim bakalım,200 lira ,yanında loreal far hediye veriyolar. :KK12:

Son düzenleme:
yine bazı kokulardan vazgeçilmiyor dimi? aslında ben de çok severim o kokuyu, inanılmaz kalıcı ve eğer sen esmersen süper yakışıyordur eminim sana:) güle güle en iyi günlerde kullan. ben daha bir şey alamadım.

kızlar döndüm dolaştım,bugün yine hypnotic poison siparişimi verdim. ilk defa hepsiburada.comdan verdim bakalım,200 lira ,yanında loreal far hediye veriyolar. :KK12:

hayırlısı olsun tutamadın kendini :KK1: hoş lime söylüyorum ben de tutamadım.intimately den snnra dün yine sipariş verdim.biri beni durdursun:KK14:

yine bazı kokulardan vazgeçilmiyor dimi? aslında ben de çok severim o kokuyu, inanılmaz kalıcı ve eğer sen esmersen süper yakışıyordur eminim sana:) güle güle en iyi günlerde kullan. ben daha bir şey alamadım.

tatlım sen de h. poison aaaal :KK9: her kuruşuna değiyor valla. beyazım ama bana çok gittiğini düşünüyorum, çok iltifat alıyorum bu kokuyla,hoşuma gidiyor. diğer beğendiğim kokular da ise nadiren alırım iltifat. bu da insanı şüphelendiriyor,ulen yoksa kokmuyo muyum diye :KK9:

hayırlısı olsun tutamadın kendini :KK1: hoş lime söylüyorum ben de tutamadım.intimately den snnra dün yine sipariş verdim.biri beni durdursun:KK14:

sağol canımmmm :KK34: bugün elime ulaştı kızlar, hepsiburada da hızlıymış valla :KK12: yok böyle büyüleyici bi koku yaaa :KK52: sen ne siparişi verdin canım ? ve hangi siteden ?

Ben D&G Light Blue uzun süre kullandım daha sonra hepsiburadadan sipariş verdim ve onca yıl sabah akşam,yaz kış değiştirmedim parfümümden soğudum.
Neden olduğunu bilmiyorum,orjinal olmamasına ihtimal veremiyorum ama zamanı geçmiş olabilir,olabilir,olabilir...
Umarın sizin başınıza aynı sorun gelmez,iyi günlerde kullanın

X