Oryantal parfüm için yardım!!

koyu renk olanını diyorsun dimi. Ayyy o çok kalıcı, elimi yıkadım yıkadım çıkmadı. Hani sen dizini kırıp oturacaktın:) kokoş seni:)))))

benetton turunçu şişeymiş. pembesi de vardı nette, kokuyu bilmediğim için o da olabilir sanmıştım. ama sanıyorum turuncu olan, çünkü gloria gibi, vanilya vanilya geldi koku. bir de şöyle bir şey, galiba bu benetton bulunmuyor pek, bu kaan parfümeride de bir tane kalmış.

hypnose gibi kokuyor hakikaten. bence almakla iyi yapmışsın, koku zevkimize uyuyor, hem de kışın süper gider o. karla karışınca. alırım belki, senin eline geçsin, sen de onayla, alırım alırım:) ama cidden kalıcı, deneme için sıktım, saatlerce durdu, hem de elli kere elimi yıkamama rağmen. göreceksin sen de.

benetton turunçu şişeymiş. pembesi de vardı nette, kokuyu bilmediğim için o da olabilir sanmıştım. ama sanıyorum turuncu olan, çünkü gloria gibi, vanilya vanilya geldi koku. bir de şöyle bir şey, galiba bu benetton bulunmuyor pek, bu kaan parfümeride de bir tane kalmış.

benettona yolum düşerse bakayım bi. kanıma girip durma sen de amaaa :KK9:

benetondan sormadım ki, normal parfümeriden alacağım. ama belki orada da satılıyordur, hiç bilmiyorum. ama sen chiristina yı bir azalt önce.

hypnose gibi kokuyor hakikaten. bence almakla iyi yapmışsın, koku zevkimize uyuyor, hem de kışın süper gider o. karla karışınca. alırım belki, senin eline geçsin, sen de onayla, alırım alırım:) ama cidden kalıcı, deneme için sıktım, saatlerce durdu, hem de elli kere elimi yıkamama rağmen. göreceksin sen de.

canım hypnose'la hypnotic poison'ı karıştırıyosun gibi bi his var içimde :21: ben hypnose'a ısınamadım bi türlü. bi acayip geliyo bana :KK53:

ama hypnotic on numara :KK52: ama by night'ın kalıcılığı hoşuma giderse bi süre daha erteliycem hypnotici :KK51:

evet evet karıştırımışım ben. ama hipnotic ve hpynose benzemiyor mu, sanki aynı familyadan gibi. yani işte onlar gibi demek istedim:) bence sen bu elindekileri bitir, bende de love var (body shoptan), bir de şu benettonu alayım, onları bitireyim, sonra düşünelim.

evet evet karıştırımışım ben. ama hipnotic ve hpynose benzemiyor mu, sanki aynı familyadan gibi. yani işte onlar gibi demek istedim:) bence sen bu elindekileri bitir, bende de love var (body shoptan), bir de şu benettonu alayım, onları bitireyim, sonra düşünelim.

peki canım,yeni gelişmelerle buluşmak üzere :KK9::KK12::KK31:

Pekiiii, ben de çok öpüyorum. Ama chiristian mıydı adı unuttum, o gelince yazar mısın fikirlerini, ben de benettonu yazarım. Amaaaan ne yapalım işte böyle vakit geçiyor:))

bu arada benim intimately paarfümüm geldi.çok hoşmuş beğendim.bol bol yasemin koktumm.kalıcılığı da fena sayılmaz.hafif çiçeksi güzel bi koku.bu böyle olunca pure poisonu daha da merak ettim şimdi.

Oryantal deyince aklıma Estee Lauder -Spellbound geliyor.Hem baharatlı hem odunsu hem de sabunsudur.Çok kalıcı az sıkmak bile yeterli.Bu gruba girebilecek 2.parfüm için de Calvin Kline-Secret Obsession.

kızlar christina aguilera by night'ım bugün geldi. mükemmel bir koku,ilk denediğim zamankinden bile daha çok sevdim. mutlaka deneyin. harikaaaaa :KK52::KK12:

bir ayrıntı daha var. dün kadıköydeydim,gitmişken bargelloya uğradım orda da by night'ı denedim orda da güzel geldi çok aldım hemen.bugün orijinali gelince baktım resmen aynı,birini bi kolumu diğerini diğer koluma sıktım. orijinal olan daha çabuk hafifledi,sanırım bagellodaki daha kalıcı :KK9: size tavsiyem bargelloda kokuyu deneyin,birebir yapmışlar valla.beğenirseniz orijinalini alın :KK31: hatta ordakini de alın :KK9:

kızlar hugo boss deep red çok güzelmiş. yabancı sitelerde fln da yorumlarına baktım da nerdeyse herkes çok seksi tabirini kullanmış. çok merak ettim yaa severiz biz bunu bence, :KK53: beni tutun da almıyım.:KK9:
chopard wish bi ara ablam kullanıyodu şişeden kokladığım kadarıyla sevmiyodum hiç,ama içeriği çok ilgimi çekti. durdukça çok güzelleşiyomuş.çok da kalıcıymış. naapsak ki yaa :KK9:

Boss'un pembesini bir ay önce falan aldım, aldığıma alacağıma bin pişman oldum. Hiç tarzım değil, hiç kalıcı değil. Ama kırmızısı güzel demişti benim de bir arkadaşım. Ben Benetton B United Woman'a taktım. Yarın gidip almayı düşünüyorum:)
Changing alma sen şimdi onu. Bu aldıkların güzelmiş ya biraz kullan. Onun yerine far falan al. Goldan Rose'un çok güzel pırıltılı farları çıkmış:)

Changin, ben konu dışı bir şey sorabilir miyim? Ben yazdığım konulara yeni cevaplar var mı diye teker teker bakıyorum. Bunun bir kolayı var mı? Ayarlara baktım ama göremedim. Bir ayarı olsa, cevap yazdığımız konulara yeni mesajlar geldiğinde bizi uyarsa!!

forumun rn üsünde kullanıcı kontrol paneli var.orda katıldığın konular, mesajlarına gelen cevaplar falan var.biraz karıştırırsan hemen çözersin zatan

X