Oryantal parfüm için yardım!!

koyabilirsin tabi:21:ama sen zatan almadın mı.gerçi iptal edip tekrar çekle alabilirsin:KK23:

bu aralar bir de klasik parfümüm hypnotic poison almam gerekiyor,gerçi onu mizu'dan almayı düşünüyordum.bi de ertelemeyi düşünüyordum gerçi.mizu'da 200 , missperada senin çekle 195e geliyor, alsam mı acaba yau? ama fazla mı açılmış olurum ki :26:

walla canım o senin verebileceğin bi karar.poison pahalıymış ama

iptal etmek için başvuru yaptım canım. dönücez size dediler. sen çekin numarasını özelime yazabilir misin? şimdiden çok teşekkürler. iptal olmazsa,hypnoticte kullanırım madem.
hypnotic poison her yerde çok pahalı canım,bu siteler en uyguna verenler. ama değiyor yani,denemediysen mutlaka dene derim,tabii ağır ve yoğun kokuları seviyorsan. seveni de çok, nefret edeni de. ama ben hayatımda bu kadar etkileyici bi koku görmedim. :KK12:

tmm canım gönderiym şimdi.ben ağır ve vanilyalı kokulara pek katlanamıyorum ya.benim kokum çiçekler genelde.

Zühalce, çok teşekkürler, ben bu dediklerine kesinlikle bakacağım. Notalarına baktım hakikaten çok güzel ve Gloria'yı çok andırıyor. Hatta Benetton B için bir sitede Gloria ile neredeyse bire bir olduğu da söylenmiş. Ama kalıcılık konusu sinir tabi. İçinde vanilya olması kalıcılığını arttırmaz mı.
Bir de umarım fiyatları makuldur.
Changing senin sipariş ettiğin parfümün notaları bence güzel neden vazgeçiyorsun ki. Bir arkadaş yoğun baharat diyor ondan mı?
İyi ki sizlere sormuşum:) Ne güzel bilgiler:) Teşekkürler gerçekten.

Benetton'ı bulmam zor olacak galiba. Ben Bursa'dayım ve çok büyük bir kozmetik mağzasında yok. Orda olmayan nerede olur bilmiyorum. Hem onun fiyatı da ugun galiba, netten baktım.

Zühalce, çok teşekkürler, ben bu dediklerine kesinlikle bakacağım. Notalarına baktım hakikaten çok güzel ve Gloria'yı çok andırıyor. Hatta Benetton B için bir sitede Gloria ile neredeyse bire bir olduğu da söylenmiş. Ama kalıcılık konusu sinir tabi. İçinde vanilya olması kalıcılığını arttırmaz mı.
Bir de umarım fiyatları makuldur.
Changing senin sipariş ettiğin parfümün notaları bence güzel neden vazgeçiyorsun ki. Bir arkadaş yoğun baharat diyor ondan mı?
İyi ki sizlere sormuşum:) Ne güzel bilgiler:) Teşekkürler gerçekten.

canım yok iptal ettirmedim. daha doğrusu iptal edip sağolsun bluemel'in indirim çekini kullanarak aldım. inşallah yarın elime ulaşır, hemen yorum yaparım canım. :KK31:

Tamam şimdi anladım:) O zaman yorumunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Umarım hayatının parfümü olur ve sana şanssss getirir:)

Zuhalceeee, Benetton'ı sadece bir yerde buldum ama turuncu şişe dedi. Yani telde sordum mağazaya. Doğru mu? Kare, turuncu bir şişe mi senin dediğin?

Tamam şimdi anladım:) O zaman yorumunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Umarım hayatının parfümü olur ve sana şanssss getirir:)

misspera da çok hızlı çıktı ve bugün parfüm elime ulaştı canım. maalesef iptal ettiğim anlaşılmamış ve 2 tane yollamışlar. hemen birini iade ettim. umarım bi sıkıntı çıkmaz da paramı geri yatırırlar kredi kartına. :26:

casmir güzel , ama wooooow denecek bi koku değil. mistik bi havası var. kenzo amour tarzında bi koku. baharat yoğunluklu kokuyor,tarçını baskın vanilyadan ziyade, ya da bana öyle geldi. sıkalı yarım saat olmadı,biraz bekleyince nasıl olacak bakalım. sen yine de denk gelirse dene. parfüm olayı kişiden kişiye değişiyo sonuçta.

casmir mi lolita mı deseler lolita derim,şimdilik. bakalım pazartesi günü yorum alacak mıyım parfüme.:KK51:

Bence güzeldir, bizim beklentimiz fazla olduğu için hemen beğenemiyoruz. Bekledikçe güzelleşir. Peki o geri göndereceğin parfümün yerine ne alacaksın?

Bence güzeldir, bizim beklentimiz fazla olduğu için hemen beğenemiyoruz. Bekledikçe güzelleşir. Peki o geri göndereceğin parfümün yerine ne alacaksın?

şimdilik almıcam bişey canım. bi süre sonra hypnotic'imi alıp dizimi kırıp oturucam :KK9: sanırım ondan mükemmelini bulamıycam :KK31::KK12: gerçi pink sugar ve prada candy aklımdan bi türlü gitmiyor :KK9:

valla doğru dedin, ben elimdekileri bitireyim, sonra Hypnose alayıp dizimi kırayım oturayım evcağzımda:)))
Hypnose hangi sitede uygun sence.

misspera da çok hızlı çıktı ve bugün parfüm elime ulaştı canım. maalesef iptal ettiğim anlaşılmamış ve 2 tane yollamışlar. hemen birini iade ettim. umarım bi sıkıntı çıkmaz da paramı geri yatırırlar kredi kartına. :26:

casmir güzel , ama wooooow denecek bi koku değil. mistik bi havası var. kenzo amour tarzında bi koku. baharat yoğunluklu kokuyor,tarçını baskın vanilyadan ziyade, ya da bana öyle geldi. sıkalı yarım saat olmadı,biraz bekleyince nasıl olacak bakalım. sen yine de denk gelirse dene. parfüm olayı kişiden kişiye değişiyo sonuçta.

casmir mi lolita mı deseler lolita derim,şimdilik. bakalım pazartesi günü yorum alacak mıyım parfüme.:KK51:

iade konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum canım.sonuçta paketi açmamışsındır.ama umarım 85 aldığını değil 99 a aldığını geri göndermişsindir.

koku benim tahminim gibi çıktı o zaman.ben tarçın ağırlıklı olduğunu düşünmüştüm.peki kalıcılığı nasıl??

Benetton B United.... hakikaten Gloria'ya benziyor, hatta sanki daha da güzel. Teşekkürler Zühalce, güzel bir tespit. Changing sen de bir baksana o parfüme. Fiyatı da uygun, 65 tl.

iade konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum canım.sonuçta paketi açmamışsındır.ama umarım 85 aldığını değil 99 a aldığını geri göndermişsindir.

koku benim tahminim gibi çıktı o zaman.ben tarçın ağırlıklı olduğunu düşünmüştüm.peki kalıcılığı nasıl??

valla daha dışarı çıkıp adam gibi kullanmadım canım.kalıcıdır diye tahmin ediyorum. bir de soğuk havalara daha uygun bir koku,şimdilik erteliycem kullanmayı sanırım. aklınızda olsun kızlar,beğenirseniz bi yerde koklayıp fln başka parfümle takas edebilirim valla :KK55:

faturaya baktım,neyseki doğru parfümü geri yollamışım :KK34:

Şöyle söyliyim. Öğlen saatlerinde parfümeride olan kızım ile konuştum telde. Şu parfümü koluna sık, fiyatını öğren dedim. Bir kaç saat sonra eve gelince kokladım:) vallaha güzel:)

kızlar bugün dayanamayıp missperadan christina aguilera by night sipariş ettim,bugüne özel mi ne %15lik indirim de vardı 68 liraya aldım böylece.

bu kokuyu önceden bileğimde beğenmiştim,beğenmiştim.çok kalıcı gibi gelmemişti gerçi ama kalıcı diyenler de olmuş,olmazsa şişeyi yanımda taşırım :KK9: hypnotic poison'ın light versiyonu gibi geldi bana,baktım çoğu kişi aynı yorumu yapmış. elime geçince kalıcılığını da bildiririm size. denemediyseniz koklayın bi yerlerde mutlaka. :KK12:

X