Oryantal parfüm için yardım!!

canım mağazalara göre ve diğer sitelere göre ucuz. mesela benim aldığım küçük lolita seti 34.90dı ya, markafonide indirimli hali şu anda 49.90.

givenchy play intense(75 ml) markafonide 170, mizuda 100.
CH 212 sexy(100 ml) , markafonide 190 mizuda 160

bunları örnek olarak yazdım cnm. her parfümü indirimli değil,ama çoğunda epey iyi indirimler var diğer yerlerle kıyaslayınca

indirimleri takip etmek lazım yani baktım da mizuda agent provocateur 100 mlde indirim yok 232 lira,oysa markafoni 160a indirmiş ! markafoniye de üye ol mutlaka :) bu siteler taksit fln da yapıyolar bu arada

Oooo changing maşallah yakın takiptesin. Haklısın ama takip etmek gerekiyor ucuz alabilmek için. Ben zaten bir parfüm bulamadım ki, neymiş bu böyle:) Lolitaya da baktım ııh. Diyorum şöööyylee biri bana parfüm hediye etse de beğensem hep onu kullansam:)) Olur inşallah ne diyim:) Teşekkürler yardımların için changingcim:)

Son düzenleme:
içeriği güzel gelse de fazla ağır bi koku, güzel değil hiç ,ablam kullanıyodu önceden. hiç beğenmemiştim ben

Alien - Thierry Mugler
İnanılmaz bi kokudur, asla vazgeçemem heralde. Ama almadan bileğinize bi sıkın zaman geçtikçe oturuyor notaları.

Çok teşekkürler Amann. O kokuyu bir bayandan duymuştum. Çok güzel ama bence herkese yakışmaz gibi geliyor. Sıra dışı, biraz ağır ve iddialı. Ama deniyeceğim, hiç belli olmaz, kendimde sevebilirim.

Bir şey daha sorsam!! Dün Yves Rocher'de Vanille Noire denedim. Bileğime sıktım, az önce bileğimi kokladım hala hoş hafif bir koku var. 50 ml 100 TL. Ne dersiniz? Changing sen biliyor musun bu kokuyu, hiç kullandın mı?

bu aralar kafamdaki kokulardan birisi o canım, kalıcıymış da. beğeniliyo epey. ama yves rocher trde dışarıya göre çok pahalıymış,mesela fransada o parfümü 20 liraya alırken burda 100 lira oluyomuş ne hikmetse. fransada kuzenler fln var benim, gelen giden olduğunda ordan sipariş etmek istiyorum o yüzden. yves rocherdan bir senin dediğin , bir hindistan cevizli varmış o da çok iyiymiş,ve bir de evidence var harika bir koku çiçek kokusu olmasına rağmen. o 3lüyü düşünüyorum ben de. beğendiysen al cnm bence

Ben Evidence kullandım ama çiçek kokusundan hoşlanmadğım için çok içimi baymıştı hatta çok uzun süre durdu ve galiba atmak zorunda kaldım. Ama çoğunu para verdim diye kullanmıştım. Çiçek kousu beni iyi hissettirmiyor parfümlerde. Keşke benim de kuzenler olsa oralarda da ben de istesem:) Ama sen şansını kullan iste bence.

az önce chopard casmir siparişi verdim canım , misspera sitesinden. bol vanilyalı kış kokusu, umarım tahmin ettiğim kadar güzeldir. 99 lira, en ucuzu oydu diğer sitelere kıyasla. markafoniye bağlı olduğu için güvenilir de. inşallah bu da hızlı gelir elime ulaşınca fikrimi yazarım canım, sen karar verdin mi bu arada ?

misperanın %15 hediye çeki vardı ya keşke onu kullansadın.

bikaç gün önce markafoniden missperaya ekstra indirim fırsatı vardı, onu kaçırmış oldum geç karar vererek. neyse yine de piyasadan daha ucuza almış oldum. inşallah casmir hayal ettiğim gibidir

bana gelen çekin 1 ekime kadar süresi var.casmir sanırım ağır vanilya ve tarçınlı bi koku.pek bana göre değil.ama güzel bi kış kokusu olur herhelde

@paradiseangel,

Gloria´ya en cok benzeyen parfüm Benetton´un "B.united Woman" kokusudur.
Gloria kadar güclü olmadigi icin 2 saatte bir sIkmaya raziysan B.united Woman Gloria´yi kesinlikle hatirlaticaktir sana.

-Roberto Cavalli´nin "her" kokusu da ortalardan sonra Gloria´ya benzer.

GLoria´nin özellligi vanilya, badem ve kiraz karisimi olmasiydi.

Bademi eksik, ama kiraz ve vanilya karisimlardan sana tavsiye edebilceklerim bunlar:

-LA glow(mor sise), Jennifer Lopez
-Couture, Kylie Minogue

Ayrica meyvemsi(tatli armut) ve vanilyali :
Burberry Brit

Kiraz ama vanilya icermegen klas kokulardan Miss Dior ve Miss Dior Chérie yi de denemelisin.

Gloria ile hicbir baglantisi olmayan, fakat müthis bir oryantal favorim:
Joop "le bain", internetten baktim TÜrkiye´de satisi varmis( 150 YTL).

Ve son olarak kendi vanilya kokum Allure (Chanel)i de tavsiye etmeliyim.

Iyi denemeler Tatlim,

koyabilirsin tabiama sen zatan almadın mı.gerçi iptal edip tekrar çekle alabilirsin

başka koku daha alırım belki diye düşünmüştüm ama cidden iptal edebilir miyim ki? baktım iptal etme seçeneği var ama hemen cvp gelir mi iptal edildi diye? 2 kere almış muamelesi görmiyim bi de indirim kullanıcam diye ?

olur tabi iptal nie olmasın.iptal edilmiştir mesajından sonra tekrar sipariş edersin.içine sinmezse ben kendi adresimi veriyim ordan sipariş ver.
yani ben daha önce hiç denemedim ama olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…