Oryantal parfüm için yardım!!

sağol canımmmm bugün elime ulaştı kızlar, hepsiburada da hızlıymış valla yok böyle büyüleyici bi koku yaaa sen ne siparişi verdin canım ? ve hangi siteden ?

kokuda zevkler çok farklı canım.ben posiona katlanamam,aslında vanilyalı ve baharatlı hiç bi kokuya katlanamam.pure poison alabilirim belki ama onu da denemeden almam.

ben yine ünlülerin parfümlerinden gittim paris hilton aldım.denemeden aldığım için risksiz bi koku olsun istedim.markafoniden aldım ben.1 hafta sonra kargoya verilecek diyo.bakalım artık.

şimdilik bi sıkıntı yok gibi bakalım canım, eskiye göre birazcık hafif gibi geldi ama başka forumlarda da hypnotic poison artık daha hafif olmuş gibi yorumlar okumuştum. hatta birisi dior'a mail atmış,değişiklik mi yaptınız diye, hayır diye cevap gelmiş. aktif olarak kullanmaya başladığımda daha iyi anlarım durumu. umarım bi terslik yoktur parfümümdeee :26:

kızlar lolita lempicka küçük şişe almıştım ya denemek için. sevdim onu epey,büyük boyunu da sipariş ettim. 100ml yani biri beni durdursuuuuun

benim paris hiltonum elime geçti bu arada.artık zambak mı yasemin mi bilemicem ama beyaz çiçek kokularını net bi şekilde alabiliyorum.yarım saat içinde değişti ama başka bişey oldu tam tarif edemiyorum.en yakın tahminim ıhlamur olur herhelde.ama bi arkadaş da yumuşatıcı kokusuna benzetti.içinde elma ve şeftali notaları da var ama ben alamadım hiç.
neyse çok uzattım kısaca beyaz çiçek ve odunsu bi koku diebilirim

güle güle kullan canım. senin paris hilton hangisi peki? kokuyu sevdin mi çok? 10 üzerinden kaç verirsin?kalıcı mı ?

paris hilton tease.kalıcı ve çiçekli parfüm arıyodum bunu buldum.gerçketen de kalıcı.sabah sıktım hala hissedebiliyorum kokusunu.10 üzerinden 7 verebilirim.bütün kış bunu seve seve sıkılmadan kullanırım gibime geliyo.ikinci kez alırmıyım kararsızım henüz.sırf kalıcılığı için olabilir.çünkü ben kolay kolay bulamıyorum öyle kalıcı koku

kızlar bluemel'e de mesajla bahsettiğim parfüm bu. sadece şişeden kokladım,tenime sıkmadım ama mükemmel ötesi bir kokusu vardı. bi yerlerde denk gelirseniz mutlaka koklayın! pahalı bir koku olduğu için denemeden alınmaz tabii.

Narciso Rodriguez for Her Musc Eau de Parfum Intense

çok ağır bır parfüm ben kullanmam.

Bende sana oryantal olarak Viktor&Rolf'un FlowerBomb' ını önerebilirim. Çiçek bombası derler biraz şekerlidir ama bayık bi şekeri yoktur. Aşırı kalıcı bi kokudur. Şekerli kokuları pek sevemediğimden kullanamadım uzun bi sürede çıkmamıştı üzerimden tepkiler olumlu yöndeydi ama dedim ya şekerli olduğundan kullanamadım. Bunun yanı sıra Christian Dior'un Miss Cherie' yide öneririm meyvemsi bir kokudur her kenç kızın gönlünde mutlaka yatar kendileri

Çok teşekkür ederim Nuray. Önerdiklerini denemek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…