Oryantal aerobik ile zayıflama

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Son düzenleme:
bende zayiflamak icin video düsüünüyordum,
tam üzerine denk geldi
birde ben spor yapmayi sevmeyen biriyim, ve dans etmeyi cok severim..
oryantal hiphop karsimi cok severim,
güzel denk geldi,
cok tisküüüürrrlerrr
peki sen kac hafta boyunca, her gün mü yaptin nasil uyguladin ?

ben temmuz ayı boyunca her aksam yapmıştım ramazandada yaptım iftardan sonra istersen 6 gün yap 1 gün ara ver farketmez ben kilolarıma cok takmıstım ve hergün yapıyordum birde sauna esofmanı giymstim normalde de terliyorsun ama o esofmanla bu videoyu calısmak su icinde bırakmıştı benii :)

insallah bende baslarim :44: ama yemekten sonrami öncemi daha iyi olur bilemiyorum

yemekten 1 saat sonra öneriyorum :)

benim de gittiğim spor salonunda var aero oryantel diye bir ders haftada bir gidiyorum vucudun her yeri calısıyor hem de çok eglenceli eve geldigimde bile calısıyorum o derece sevdim yani hatta bu dersten sonra vucudun ısınmış olduğu için mekik cekersen çok daha iyi ve etkili olur

ee kızlar varmı aranızda başlayan ben iftardan sonra yine yapmayı düşünüyorum bol boll :)

kızlar 3.ve 4. part yer hareketleri cok etkili denemelisiniz

kızlar 2 gündür yine sauna esofmanıyla yapıyorum ve üstüm basım ter oluyo yer hareketleride cok etkili bu videonun

bayramdan sonra call ile bunu yapmaya baslayayım ben manayla hem de dans etmeyi ögrenirim odunluğum gider forma da girerim

canım simdiden kolay gelsin belin incelecek kalçalarında

bu videolar 10 dakikalık hepsini bir günde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…