Oryantal aerobik ile zayıflama

Bu videolarla evde spor yapmaya ben de başladım. Yalnız 20 dk. da yoruluyorum. O yüzden 25 dk. nın üstüne çıkmadım henüz.

bende oryandal yapmaya başladım internetten müzik eşliğinde sizin ayrı videoyumu izliyosunuz nasıl 4kilo vermek istiyom

ben yazın yapıyorum genelde bu videoları cünkü daha cok ter attırıyor sauna esofmanıyla :)

ben yazın yapıyorum genelde bu videoları cünkü daha cok ter attırıyor sauna esofmanıyla :)

Merhaba canım, burda da buldum seni :)

Callan yapıyorum arada ama şu oryantal aerobic e taktım bir de. Topic seninmiş yazayım dedim, 2012 de yüklemişsin buradaki linkleri yenileri var mıdır en beğendiğin videolar, ben oynamayı da hiç bilmiyorum öğrenirim hem bahaneyle :)

uzun süredir ara ara callan ve jillian yapıyorum kendime yeni düzen olusturucam cünkü kilo verdirmiyor inceltiyor yaptıgım her hareket simdi bıraktım yine kilo verip incelmeyi hedefleyen program hazırlıcam kendimce jillian nedense bende kilo yaptı 55i gördüm resmen :/ bu oryantal aerobiği yazın yapmayı dusnuyorum ramazanda etki ediyor.

Benim de tam aradığım bu canım, bulursan beni de bilgilendirir misin?

9 haziran itibariyle tekrar baslıcam oryantale daha oncede zayıflamıstım simdide kilo vermem gerek

tabiikide katılabilirsinizzz en az 2 haftada etkisini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…