• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle açılan saçımı nasıl kendi rengine çevirebilirim?

bnde yarın saçımı boyatıcam.sıkıldım bundan ama cesarette edemiorum.tam bi cesaret gelio kuaförüme boya diorum boyamayalım böle güzel dio beni deli edio.

otrdugum yer bursanın karacabeyı bılırmısın bılmıyorum ama acıkcası cokda kofor yok olanın en ıyısıne gtcem bı ara kendm boyayım dıe dusundum ama zaten bıdaha boyamıyım duzgn olsun dusuncesıyle yarın gıtmek ıstedım

oysaki bursada çok güzel yaparlar sarı saçı :S şaşırdım wallahi... ben uzayınca bursaya gelince yaptırcaktım sarıyı :D yengem yaptırıyor bir yerde mükemmel sarılar :D tekrar düşünürsen sarıyı yengeme sorarım kuaförün adını.

oysaki bursada çok güzel yaparlar sarı saçı :S şaşırdım wallahi... ben uzayınca bursaya gelince yaptırcaktım sarıyı :D yengem yaptırıyor bir yerde mükemmel sarılar :D tekrar düşünürsen sarıyı yengeme sorarım kuaförün adını.

ben kendım orelle ıkıkere actıgım ıcın belkıde ustune yaptıklarında bukadar kotu oldu cunku ustlerı tutmadı altn sarısı tarzı tuhaf renk oldu altlarıda hafif sarımsı daha dgsk bı renk=( tabı ogrenrrsen sevnrm

bnde yarın saçımı boyatıcam.sıkıldım bundan ama cesarette edemiorum.tam bi cesaret gelio kuaförüme boya diorum boyamayalım böle güzel dio beni deli edio.

.d.d.d bnde ıkı sene boyunca sacımı sarı yapmak ıstıyordum hep sacının rengı cok guzel dedıler cesaretımı kırdılar ama kendım acıncada gordum sarıyı=)

Mesaj panelinde fon/size vs olan bölümün hemen altındaki bölümde resim olan butona tıkla dosyaları seç'e bas pc'ndeki resimler görünür
Ordan ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Bence sen yarın boyatma.Biraz bakım yap saçına halis zeytinyağı, nar çekirdeği yağı sür saçına geceden sabah yıka. Bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum saçlarının 1 ay idare et bakım yapmayı ihmal etme ama, sonra gider ne yaptırmak istersen yaptırırsın saçına. Biraz dinlensin saçın. Yıkadıkça daha iyi oturur rengi.

Bence sen yarın boyatma.Biraz bakım yap saçına halis zeytinyağı, nar çekirdeği yağı sür saçına geceden sabah yıka. Bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum saçlarının 1 ay idare et bakım yapmayı ihmal etme ama, sonra gider ne yaptırmak istersen yaptırırsın saçına. Biraz dinlensin saçın. Yıkadıkça daha iyi oturur rengi.

arkadaslrım ve annem de cok kotu oldugunu soyledı dersanem olmasa gene boyatmazdım ama dersaneyede bole gıtmek ıstemıyorum saclarımıda cok sevıyorum mahfolcaklar ama =(

kızlar sacımı boyattım=) kendı sacımn tonunda oldu cogu arkadasm frketmedı farkedenlerde begndı ama tepelerı oryalden sanrım daha acık bı renk suan sacıma maske yapmak ıstıyorum cok yıprandı ne onerırsınız

Demek saçın kötü durumda değilmiş canım :) güle güle kullan maske olarak nar çekirdeği yağı (aktarlardan bulabilirsin) , evigen, zeytinyağı, badem yağı, kayısı yağı karıştırıp kullanabilirsin..

ark kbkmayn yenıyım konu acın nerde oldgnu unttum bulamadım vlla.ss bı derdım vaar rdmcı olrsnz cok svnrm omuz bolgem cok kalın arka taraftan blmn oldgu kısımda cok ıce kamburluga baktım googleden aynn osklde cok kotu duruo npblrm.s

Saclarım boyattıktan sonra eksı sacımla aynı renktı ama suan sarı oldu sacım hemde ıgrenc bı sarı 3 4 kere yıkadm daha nedn boyle oldu.s

arkadaslar 2 .senem bu sene oss hazırlanıyorum ve kamu yoonetımı ıstıyorum 320 alsam 2. ogretımden bıyerlre grcem ama 240 aldm gecen sne bu sene okdar yuksltebılırmıyım lutfen cevap 320 almak zormu tm 2den=(

Back