Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar dener misin şimdi resim eklemeyi?
Merak ettim belki sandığın kadar kötü değildir [/QUOTE
gercekten kotu=( nerden eklenıyordu
otrdugum yer bursanın karacabeyı bılırmısın bılmıyorum ama acıkcası cokda kofor yok olanın en ıyısıne gtcem bı ara kendm boyayım dıe dusundum ama zaten bıdaha boyamıyım duzgn olsun dusuncesıyle yarın gıtmek ıstedım
oysaki bursada çok güzel yaparlar sarı saçı :S şaşırdım wallahi... ben uzayınca bursaya gelince yaptırcaktım sarıyı yengem yaptırıyor bir yerde mükemmel sarılar tekrar düşünürsen sarıyı yengeme sorarım kuaförün adını.
bnde yarın saçımı boyatıcam.sıkıldım bundan ama cesarette edemiorum.tam bi cesaret gelio kuaförüme boya diorum boyamayalım böle güzel dio beni deli edio.
Bence sen yarın boyatma.Biraz bakım yap saçına halis zeytinyağı, nar çekirdeği yağı sür saçına geceden sabah yıka. Bende çok kötü olduğunu düşünmüyorum saçlarının 1 ay idare et bakım yapmayı ihmal etme ama, sonra gider ne yaptırmak istersen yaptırırsın saçına. Biraz dinlensin saçın. Yıkadıkça daha iyi oturur rengi.
Mesaj panelinde fon/size vs olan bölümün hemen altındaki bölümde resim olan butona tıkla dosyaları seç'e bas pc'ndeki resimler görünür
Ordan ekleyebilirsin