Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle açılan saçımı nasıl kendi rengine çevirebilirim?

aynı şeyi bende yaptım saçın eski halini almıyor :) boya aktıkça sarılık beliriyor kendi rengine dönmüyor yani :) dibi çıka çıka düzelecek dibi sırıtmasın diye kendi tonlarında bişeye boyat saçın çok işlem gördüyse ve mısır püskülü gibiyse şayet benimki öyleydi saçın koyu boyayı tam tutmuyor ve tek çare kestirmek oluyor şuanda belimdeki saçlarım victori backham modeli 6 gündür. çünkü uçlar aktıkça saçta boya almadığı için yeşillik olacaktı tek çare ölü saçtan kurtulmaktı :) ama tabi bi saçını koyuya boya benimki kadar kötü olmadılarsa kestirmene gerek olmaz :)

ıkı kere actıktan snra cok ıgrenc bı sarı oldu=( smdı boyasamda o ıgrenc sarı aktgnda hep gzkcekmı ben aktgnda kendı sacım olcak snydm ılk defa sacma bole bsy yptm hc bytmayı dsnmuodm oyuzdende bılgm yok bu oryal akmıomu =( ayda 3 cm fln kestrblrm ama saclrmıda cok svyom nasıl kıycam of nerden aldım o oryalı yrn koformlede konuscam bkalım eskı halıme dondurebılcezmı=(

ve sacımı oryelledıkten sonra ustune boyatırdım boyada tutmadı ustlerı oryellı altlarrı daha acık sarı oldu=(

benimde 2 ton sarı olmuştu kafamda o kapanıyor ama çıkan diplerle sarı yerleri arasında azda olsa ton farkı oluyor 2 ton sarı olması önemli değil yani işlem görmüş ve görmemiş olarak düşün saçı işlem görmemiş yerleri parlak orialle açıkmış yerler mat. umarım saçların boyayı kabul ederde kestirmek zorunda kalmazsın. yoksa inan 10günde bir boya yaptırırsın enaz 3-4 kere öyle uğraşmaktansa kestirmek daha mantıklı geldi hemde mat duran uzun bi kısım olmuyor. Saç bakımsız,yıpranmış uzun görüneceğine kısa ve bakımlı görünsün dedim. İnşallah senin saçların benimki kadar kötü olmamış olur.

bakalım yarn sabah 9da kalkıp kofore gtcem o derecede kotu suan sacım eskı rengıne boyatcam ıns ıstedgm gbı olr ve bıdaha hc boyatmam =(

eğer benim kadar kötü olduysa o yanık saçlar tamamiyle gidene kadar istesende sarı saça sahip olamazsın... :)
Bende saçlarıma üzülüyorum ama iyi yönden düşünmeye çalışıyorum uzun zamandır kısa kestirmek istiyordum cesaret edemiyordum cesaret etmiş oldum :) Kestirmek zorunda kalırsan sende böyle düşün. İyi geliyor tavsiye ederim..

ben oryelle acıgım altın sarısı saman tarzı ıgrenc rengı grdukten sonra butun sarı sac sevdamdan vazgectım kullu kumrala yakındı saclarm eskı saclarm olsn yeter bana .d hem dogallık varken<3

Ne güzel sen ders almışsın Ama ben hala alamadım. kuaförüme saçlarımı kesip boyadıktan sonra uçlarınada sarı atsak süper olurdu diyecek kadar alamadım yani. Saçlarım sağlıklı uzasın yavaş yavaş yapcam yine sarı ama bi anda değil yavaş yavaş.

canım bu duayla olcak iş diiil parayı kıy düzgün bi kuaföre git bnce.saç sonuçta kadını gösteren saçıdır.

yok aldım=) bnc ebnm sacm kdr kotu olmamstr senınkı .d beyaz tenlıyım yesıl gozluyum salrm brzdaha koyu kalıyor dusuncesyle yaptım bunu ama kendı sac rengımı sevdgımı farkettım.d

canım bu duayla olcak iş diiil parayı kıy düzgün bi kuaföre git bnce.saç sonuçta kadını gösteren saçıdır.

otrdugum yer bursanın karacabeyı bılırmısın bılmıyorum ama acıkcası cokda kofor yok olanın en ıyısıne gtcem bı ara kendm boyayım dıe dusundum ama zaten bıdaha boyamıyım duzgn olsun dusuncesıyle yarın gıtmek ıstedım

bilmiorum cnm karacabeyide bir an önce düzelsin diede daha da beter yapma die düzgün byere git dedim.

bilmiorum cnm karacabeyide bir an önce düzelsin diede daha da beter yapma die düzgün byere git dedim.

oturdugum yerın en duzgunune gıtcem su dersanem olmasydı zaten bırakcaktım bıraz kendı halıne ama bu saclarla dersaneye gdemem ustute yptgm ıcınde cok yancak ama napayım=(

İnan benim saçlarım çok kötüydü rengini ilk başta beğenmedim(2 kere orialle açıldıktann sonra) üstüne kendim boyadım rengi tam istediğim renkti bende beyaz tenli, ela gözlüyüm çiğ durmadı hatta rengini herkes beğeniyordu ( erkek arkadaşım hariç ) ama o saçları kullanamazdım mısır püskülü gibi :) erkek arkadaşım için ve o yıpranmışlığı kapatması için boyattım ilk kahveye.( içini karartmak istemem ama sarı yıpranmış saç tutmayınca 3 kere boyandı ogün bide saç azcık kestirdim 10gün sorada bi daha boyatım kısa kestirdim. ) başını şişirdim ama belli etmesemde üzgün gibyim desarj oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…