Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle açılan saçımı nasıl kendi rengine çevirebilirim?

yaren1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
50
0
36
Edirne
cok kotu drmdayım sacm kullu kumral cok gsl bı renktı yanı yakındı kullu kumrala ben sarı sevdasına gttım 3 tane falan oryel surdum altn sarısı oldu hmn kfre gttm boyasdı daha dgsk sarı oldu eskısnden ıı ama nrmdelde cokcok kotu bn eskı sacımı ıstıyorum=((( eskı sacma yakn renk kullu kumrala boyucam ama bdha hc boyamasm sacm eskı halını alırmı bıde akınca oryalle actgm sac deıl kendı sacım olur dmi.s

Yazından hiçbir şey anlamadım desem
Biraz düzgün yazar mısın canım ya katletmeyelim Türkçe'yi

canım morelım cok bozuk valla sacımı gorsen=( ben oryal surdum sacıma 2 tane sacım altın sarısı oldu kendı sac rengım ıse kullu kumrala yakın diyebılırım dun yaptım bunu ve hemen ardından kofore gıttım sacıma baska cok kotu bı sarıya boyadı yarın kofore gdp kullu acık kumral boyatcam ama merak ettıklerım var ben kendı sac rengımı ısıyorum bıdaha hıc boyatmassam kendı saç rengım olurmu zamanla aktıkca bıde aktıkca kendı sacım olcak demı o rengını actıgım sarı degıl

valla canım saçlarını küllü koyu sarı ya da küllü açık kumral tarzı renge boyasan güzel bir şey çıkar diye düşünüyorum ama üst üste açmışsın tekrar boyatmışsın en azından bir 15 gün bekle yıpranmasın daha fazla o renk yıkandıkça akacaktır açılacaktır ama eski haline dönmesi anca diplerden kendi rengin gelicek yavaş yavaş ve kestirirsen anca 1 yılda kendi rengine gelir diye düşünüyorum o da en az zaten boyayıp kapatsan bile yinede saçın zamanla açılacak..

yarın dersanem var ve sacım cok hıc gorulmems bı sarı bole dısarı cıklcak gıbı degıl dersaneye gıtmeme ıhtımalımde yok.s benm boyam aktıgı zaman kendı sacımda akcak ama demı o oryalledıgım gıbı degıl.s yarın yag falanda alcam duzlestırmıycemde artk su sacım normale donsun baska birsey ıstemıyorum ya=( bıde yesıl olabılır dıyolar kullu kumral yaparsam ole bı ıhtımal varmıkı.s

şu an ki renkten daha açık olur aktıkça sanırım bilemiyorum saçını görmedim bol bol bakım yap düzleştirme saçlarını açtığın için turunculaşma olmuştur gibime geliyor küllü renk sarı yapmaz o yüzden..

Son düzenleme:
Kendi saç rengini ve şuanki saç rengini görseydik daha iyi yorum yapabilirdik
Koyu küllü kumrala boyasan 6.1 gibi
Bidaha da hiç boyamazsın diplerden kendi rengin gelir uçlardan aldırarak da boyadan kurtulursun
Saçının boyu ne kadar bilemiyorum ama boyadan kurtulman için sık sık kestirmen gerekir
İlk boyamada tam rengini elde edemezsin ama 2 boyamada küllü kumral elde edebilirsin tabi görmeden yapıyorum bu yorumu emin değilim
Daha sonra da dediğim gibi bekle kendi saçların çıksın bidaha da boyamazsın

resım nasıl konuldugu hakkında bılgı verrsenız koyabılırım yrn sacımı boyatcagım ıcın fıkrınızı almam cok ıı olur suan tek ıstedgım kendı sac rengımı kullanmak ve bıdaha boyatmamak

100 mesajı geçmesi gerekiyordu sanırım bu konuda pek bir bilgim yok ama mesaj yazarken üst kısımda resim var çerceve şeklinde ona tıklayıp bir dene istersen

Henüz resim ekleyemezsin doğru
Kuaföre mi boyatacaksın?
Kendi saç rengini göstersen kuaför ona göre boyasa,kendi rengine yakın bi renk elde edersen bidaha boyamana gerek kalmaz zaten

canımsakın bi daha saçını oryelleaçtırma bi kuaförolarak yoksa saçların elinde kalır

yok oryel bıdaha kullanmayı dusunmuyorum resım de koyulmuor=( ve degdn gbı ypcam kofere sacmın rengını gstercem o seklde boyatcam bıdahada boyatmak ıstemıyorum suan sacımn ustu altın sarısı gbı altı bırazdaha farklı sarımsı ıns becerebılır kofor =(

saçın açık tonda oldugu için istedigin saç rengi kuaförde boyatırsan olur eger kendin boyarsan yeşil olur çünkü boyanın içine o tonla yakın boyada katıp boyuyoruz yani tek bi boya ile deyil

kızlar benimde saçım sarı ama bu aralar canım demet akalının şu anki rengine boyatmak istiorum ama korkuyorumda güzel olmaz die.yakışmazsa oturur ağlarım yani.

saçın açık tonda oldugu için istedigin saç rengi kuaförde boyatırsan olur eger kendin boyarsan yeşil olur çünkü boyanın içine o tonla yakın boyada katıp boyuyoruz yani tek bi boya ile deyil

anladım bır kere boyatcam bıdaha boytmıycam zaten oyuzden kofore gtmeyı dsnuyorum butcemı zorlucak ama yapcak bısey yok =)

anladım.. yarın boyatcam kendı rengıme resmımı gostercem ıns anlar ve guzel olur altın sarısı saclarımla kendımden sogudum=( ve ustuste ıkı kere actım yrnda boyatcam cok yıprancak ama ıns duzeltebılrım yaglarla.s

yeşilolmaktansa saçın parayı çıkartman bence daha iyi canım oryel saçı çook yıpratıyo püskül gibi yapıyo uçlarını

avonun saç bakım yagları çook güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…