canım morelım cok bozuk valla sacımı gorsen=( ben oryal surdum sacıma 2 tane sacım altın sarısı oldu kendı sac rengım ıse kullu kumrala yakın diyebılırım dun yaptım bunu ve hemen ardından kofore gıttım sacıma baska cok kotu bı sarıya boyadı yarın kofore gdp kullu acık kumral boyatcam ama merak ettıklerım var ben kendı sac rengımı ısıyorum bıdaha hıc boyatmassam kendı saç rengım olurmu zamanla aktıkca bıde aktıkca kendı sacım olcak demı o rengını actıgım sarı degıl
saçın açık tonda oldugu için istedigin saç rengi kuaförde boyatırsan olur eger kendin boyarsan yeşil olur çünkü boyanın içine o tonla yakın boyada katıp boyuyoruz yani tek bi boya ile deyil
saçın açık tonda oldugu için istedigin saç rengi kuaförde boyatırsan olur eger kendin boyarsan yeşil olur çünkü boyanın içine o tonla yakın boyada katıp boyuyoruz yani tek bi boya ile deyil
anladım.. yarın boyatcam kendı rengıme resmımı gostercem ıns anlar ve guzel olur altın sarısı saclarımla kendımden sogudum=( ve ustuste ıkı kere actım yrnda boyatcam cok yıprancak ama ıns duzeltebılrım yaglarla.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?