Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ya bende amigurumi örüyorum da dikmek sıkıntı hiç düzgün dikemiyorum var mı taktiğin izlediğin dikiş videosu falan
Dikerken ben de çok zorlanıyorum. Çoğunlukla örerek birleştirmeli şeyleri tercih ediyorum. Mesela kafayı vücuda dikeceksem bir boyundaki ilmeğe iğneyi geçiriyorum bir kafadaki hani körlemesine gitmek yerine. Deliklere batmaya dikkat ediyorum. Beyzalle craft diye bir kanal var o çok güzel tarifler ve taktikler veriyor bir baksana

Kulaklar sıkıntı benim için
Bakıyım bi kanala

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bu örgüye kaç zincirle başlamalıyım ne kadar hesap edip zincir çektiysem battaniye boyutu gözüme küçük geldi

Eklentiler

• 673B6FEF-91B3-4D8B-AD4B-CD51C06DAFCF.png
    513,5 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bu örgüye kaç zincirle başlamalıyım ne kadar hesap edip zincir çektiysem battaniye boyutu gözüme küçük geldi
En az 90 × 90 ya da 100×100 olsun ölçü. Çoook bol zincirler çekerek hangi ölçü olacaksa o kadar cm yapmak lazım.

Örmeye gerek yok baksanıza

Eklentiler

• image.jpg
    204,2 KB · Görüntüleme: 38
  • image.jpg
    162,6 KB · Görüntüleme: 39
Gece boyu uyudum. Sabah dokuzda kalktım. Bir buçuk gibi uzanmışım yeni uyandım nefret ediyorum bundan. Kendimi suçlu hissediyorum.

O motifli battaniye projem var ya onu omuz şalı gibi küçük bir şey yapmaya karar verdim. Hem bıktım hem de iplerim yetmeyecek. Belki satarım. Belki durur kullanırım.

Böyle yap bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…