- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Ölçtüm şimdi 9×9 çıktı.Bi ton ip var burda motiflerin ölçüsü ne? Bi daha atsana motifleri
Ohh sevindimMotif çıkar bence çevresi için ip çok gidiyor
Bn atmıştım ya mavili battaniye onun çevresi çok yemişti
Beeelki çok sonra. Ay bitiremiyorum su elimdekini aaaayManicura de invierno 2022: tendencias antiedad que arrasan hoy y siempre | Gel nails, Almond acrylic nails designs, Almond acrylic nails
Apr 12, 2022 - Presume de manos jóvenes y bonitas con estas manicuras de invierno que van a triunfar los próximos meses. ¡Tienen un potente efecto rejuvenecedor!pin.it merve Eylüle bundan yap
Kardeşim aradi bi saat anca döndüm. Şimdi bunları birlestir 2 metre civarı uzunca. Sonra da kenarlarına düz trabzan ör işte fotodaki gibiÖlçtüm şimdi 9×9 çıktı.
Eki Görüntüle 2929928
Tek sıra mı birleştireyim yoksa iki sıra mı peki sence?Kardeşim aradi bi saat anca döndüm. Şimdi bunları birlestir 2 metre civarı uzunca. Sonra da kenarlarına düz trabzan ör işte fotodaki gibi
Tek sıra olsun kenarlara da dediğim gibi renklerden dönerek kalınlaştırmış olursun.Tek sıra mı birleştireyim yoksa iki sıra mı peki sence?
Tamam ya sağol iyi fikir oldu gerçekten canım sıkılıyordu ördüğüm hiçbir işe yaramayacak diyeTek sıra olsun kenarlara da dediğim gibi renklerden dönerek kalınlaştırmış olursun.
Dediğim gibi bence güzel olur. Benzer modellere bak pinterestten.Tamam ya sağol iyi fikir oldu gerçekten canım sıkılıyordu ördüğüm hiçbir işe yaramayacak diye
Ikisi de güzel ya karar veremedim.Eki Görüntüle 2931464
Elimde bir tane bu ipten kaldı değerlendirmek istiyorum. Bere örebilirim diye düşündüm. İki model gördüm tığ işi sizce hangisi?
Eki Görüntüle 2931465 Eki Görüntüle 2931466
Annem bu iple bere olmaz dediIkisi de güzel ya karar veremedim.
Ince mi olurmuş? Ama ona gore de ince tığ kullanırsın ayarlarsın bence.Annem bu iple bere olmaz dediolmaz mı ya sizce? Bere olmazsa ne olur?
Yok likralı gibi esnek iplerle bere daha güzel oluyormuş bu ip öyle değilmişInce mi olurmuş? Ama ona gore de ince tığ kullanırsın ayarlarsın bence.
Bilemedim bence hepsi likrasız.Yok likralı gibi esnek iplerle bere daha güzel oluyormuş bu ip öyle değilmiş
Bence ipini kullanmayayım diye öyle diyor hepBilemedim bence hepsi likrasız.
Bana da ziyan etme derdi küçükken edecem derdimBence ipini kullanmayayım diye öyle diyor hep