Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Böyle

Eklentiler

• IMG_20211007_173330.jpg
    IMG_20211007_173330.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20211007_173311.jpg
    IMG_20211007_173311.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu çok kalın bi ip 4 numarayla ördüm koccaman oldu motifler o yüzden çabuk bitti.

ALİZE El Örgü İplikleri

Ip şuydu. Kaç ip gitti hatırlamıyorum. 4 sene önceydi. 🥲
Alize'nin iplerini çok beğeniyorum ya oyuncaklarda cotton Goldunu kullanıyorum. Hele alpaca diye bir ipi çıkmış alpaca yünü var içinde o kadar güzel ki görsen 😍 ama bir yumak 32 lira😬 gazzalı da çok beğeniyorum.

Alize'nin iplerini çok beğeniyorum ya oyuncaklarda cotton Goldunu kullanıyorum. Hele alpaca diye bir ipi çıkmış alpaca yünü var içinde o kadar güzel ki görsen 😍 ama bir yumak 32 lira😬 gazzalı da çok beğeniyorum.
Olur da bir işsiz anında bu topikte gezersen göreceksin ki sosyete pazarından ithal ip alıyorum. Artık o ipleri neye nasıl uydurursam öyle kullanıyorum. Anlık bi şeylere karar veriyorum. Devamı da yok tabi 🤣 Inanılmaz pahalı ipler ya çok çok fazla.

Olur da bir işsiz anında bu topikte gezersen göreceksin ki sosyete pazarından ithal ip alıyorum. Artık o ipleri neye nasıl uydurursam öyle kullanıyorum. Anlık bi şeylere karar veriyorum. Devamı da yok tabi 🤣 Inanılmaz pahalı ipler ya çok çok fazla.
Gerçekten ipler çok pahalı ya. Eskiden bazı şeyleri evde örmek daha ucuza gelirdi. Şimdi bazen daha pahalı bile oluyor. Burda sosyete pazarı yok😢 ama bazen tuhafiyelerin önüne bazı ipleri uygun fiyata koyuyorlar ya onlardan alıyorum. Ama amigurumi iplerini hiç otel yapmıyorlar be 😢

X