- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.594
Ellerine sağlık. Çok çok güzel olmuşlarEki Görüntüle 2899272 Eki Görüntüle 2899273 Eki Görüntüle 2899274 Eki Görüntüle 2899275
Ördüğüm battaniyelerin içine kumaş diktim
Maşallah ya çok güzel olmuş.
Biraz dikişlerim sıkıntılı yaMaşallah ya çok güzel olmuş.
Hayır ya cillop gibi görünüyo inan ki.Biraz dikişlerim sıkıntılı ya
Sevindim valla yaHayır ya cillop gibi görünüyo inan ki.
Bence gayet güzel olur.7 yaşında erkek bir kuzenim var. Kendisine kadife ipten çorap örmemi istemişti yeşil ve/veya mavi. Bugün yeşili aldım. Evde de birazcık lacivert kadife ip kalmış, topuk kısmını onunla yaparım diye düşündüm. Ama eve gidince ipin iki topuğa yetmeyeceğini gördüm. Sizce topuk kısmını mor veya kırmızıyla yapsam nasıl olur?
Çorabı öreceğim ip bu
Modelin nasil7 yaşında erkek bir kuzenim var. Kendisine kadife ipten çorap örmemi istemişti yeşil ve/veya mavi. Bugün yeşili aldım. Evde de birazcık lacivert kadife ip kalmış, topuk kısmını onunla yaparım diye düşündüm. Ama eve gidince ipin iki topuğa yetmeyeceğini gördüm. Sizce topuk kısmını mor veya kırmızıyla yapsam nasıl olur?
Çorabı öreceğim ip bu
Aslında uçları da başka renk yapsan
Ben de öyle düşündüm daha güzel olur gibi geldi. Sonra acaba el örgü ipinden göz örsem, uçlarına ağız işlesem ve burun kısmı kurbağalı mı olsa dedimAslında uçları da başka renk yapsan
Yani normal ipten olur bu kadifeden sadece ucu başka renk olur tabi.Ben de öyle düşündüm daha güzel olur gibi geldi. Sonra acaba el örgü ipinden göz örsem, uçlarına ağız işlesem ve burun kısmı kurbağalı mı olsa dedim
7 yaşında bir çocuk olsanız hangisi daha çok hoşunuza giderdi?Yani normal ipten olur bu kadifeden sadece ucu başka renk olur tabi.
23 sene uzaktayım o yaşa o kadar yorum yapamayacam ki7 yaşında bir çocuk olsanız hangisi daha çok hoşunuza giderdi?
Ay çok zıpır bir çocuk23 sene uzaktayım o yaşa o kadar yorum yapamayacam kiçocuğu tanısam biraz bi şey derdim ama bilemeyeceğim.