- 13 Ocak 2020
- 44.552
- 167.846
- 33
Hadi bakalım yapınca görelim biz de.Ay çok zıpır bir çocuk sanırım kurbağalı öreceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yapınca görelim biz de.Ay çok zıpır bir çocuk sanırım kurbağalı öreceğim
Tabii ilk buraya atacağımHadi bakalım yapınca görelim biz de.
Çok güzel olmuş. Güle güle giysin.Henüz kuzenime çorap öremedim ama babama ev botu ördüm. 44 numara olduğu için biraz bebek mezarı gibi
Eki Görüntüle 2911376
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş. Güle güle giysin.
Ne kadar tatlı güzel günlerde kullanın. Benim yengem de bir arkadaşının bebeğine bu tarz bir şey örmüştü durun atayım fikir olur belkiEki Görüntüle 2911380
Bebeme sepet ördüm günlük kullanmak için içine bez ıslak mendil filan koymalık.
Olur bi kaç tane daha örsem mi diyorum.Ne kadar tatlı güzel günlerde kullanın. Benim yengem de bir arkadaşının bebeğine bu tarz bir şey örmüştü durun atayım fikir olur belki
Olur bi kaç tane daha örsem mi diyorum.
Hehe bunlar çok profesyonel heheEki Görüntüle 2911389 Eki Görüntüle 2911390 Eki Görüntüle 2911391
Ben biraz böyle cici şeyleri seviyorum
Bence yaparsınız ya. Sihirli halka, sık iğne bir de dantel geçirmiş. Yapan da öğretmen zaten böyle bu konuya yıllarını vermiş çok iyi bilen biri değilHehe bunlar çok profesyonel hehe
Ama eli düzgün maşallah. Bak onun ilmeklerine bi de benimkine. Biraz elimin alışması lazımBence yaparsınız ya. Sihirli halka, sık iğne bir de dantel geçirmiş. Yapan da öğretmen zaten böyle bu konuya yıllarını vermiş çok iyi bilen biri değil
Ha öyle diyorsanız. Ben şeyleri çok seviyorum kağıt ip mi deniyordu jüt ipi mi onlardan sepet, çanta örüyorlar ya. Ama hiç cesaret edemedim kağıdı bükmek zordur diye düşünüyorum.Ama eli düzgün maşallah. Bak onun ilmeklerine bi de benimkine. Biraz elimin alışması lazım
Eliniz ne düzgün bitince ne olacak?
Ay ne olacak buu
Ay bundan harika etol olur