Aaa bu moda mi? Ben bugun pinterestte baska bi sey bakarken gordum, moda oldugunu bilmiyordum. Gokkusagisiz yap, topcuk topcukYav her şeyde gökkuşağı var bu ara bu modeli yapamam. Ömrümde modaya uymuş insan değilim. Kızılay dağıtmış gibi
Ip çok para bu topcukdan görümceme yapcaktım ben calci yapmış giden ip sayısını söyledi. Ben daha yoğu topcuk istiyodum üstelik. Bi battaniye 300 liraya filan gelecekti hesapladım. Değmez yani.Aaa bu moda mi? Ben bugun pinterestte baska bi sey bakarken gordum, moda oldugunu bilmiyordum. Gokkusagisiz yap, topcuk topcuk
Topcuk ip yiyor evet, biz de calciyle benim olumsuzlugun tarifi gibi gordugum sal hakkinda konusurken onun topcuk battaniye yaptigini ogrenmistimIp çok para bu topcukdan görümceme yapcaktım ben calci yapmış giden ip sayısını söyledi. Ben daha yoğu topcuk istiyodum üstelik. Bi battaniye 300 liraya filan gelecekti hesapladım. Değmez yani.Gerçekten hazırlar çok ucuz. ben de ilk sayfadakinden yapmıştım.
Güzel ama değmez bence.Topcuk ip yiyor evet, biz de calciyle benim olumsuzlugun tarifi gibi gordugum sal hakkinda konusurken onun topcuk battaniye yaptigini ogrenmistimama cogzel durmuyor mu
Eline sağlık.
Nazar boncuğu gibi olmuş.Bende şimdi kendi bulduğum motivli havlu kenarını bitirdim. Nasipse görümcemin çeyizineEki Görüntüle 2865477
Bebeğiniz çok güzel olmuş cidden isteyen herşeyi yapıyor ama ben bi başlayamadım amigurumi işine
Gayet güzel çok sevinmistir.Bu da benim kızıma ördüğüm sırt çantası, ağzı yamuk olmuş birazfoto da farkettim. Düzeltilmeyi bekliyor. Eki Görüntüle 2865481
Ben youtube ile başladım valla, detay detay anlatan çok güzel videolar var, siz de başlarsınız inşallah, terapi gibi oluyor insanaBebeğiniz çok güzel olmuş cidden isteyen herşeyi yapıyor ama ben bi başlayamadım amigurumi işine
Teşekkür ederimGayet güzel çok sevinmistir.
Elinize sağlık çok şirin duruyorBu da benim kızıma ördüğüm sırt çantası, ağzı yamuk olmuş birazfoto da farkettim. Düzeltilmeyi bekliyor. Eki Görüntüle 2865481
Dediğim gibi yapmak isteyen her türlü yapıyor zaten yotubeden izleyip de yapamamak mümkün değil. En güzel terapiBen youtube ile başladım valla, detay detay anlatan çok güzel videolar var, siz de başlarsınız inşallah, terapi gibi oluyor insanateşekkür ederim