- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
Dayanamadım yaptım kız inşallah hafta hafta sağlıkla ilerler.Teşekkür ederimmm. Hemen de bildin
Hamilelik günlüğünü severim öyle maşallah maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamadım yaptım kız inşallah hafta hafta sağlıkla ilerler.Teşekkür ederimmm. Hemen de bildin
Hamilelik günlüğünü severim öyle maşallah maşallah
Amiiinn inşaAllah. Rabbim sağlıkla ilerleyip, kucağına almayı nasip etsin canımDayanamadım yaptım kız inşallah hafta hafta sağlıkla ilerler.
Haberi okuyunca çok mutlu oldumgözlerim doldu mutluluktanİnşallah hamileliğin sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın yavrunuModum bu be aşkısı
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş canım eline sağlık
Çok güzeeel. Ellerine sağlık.
Amin bebişim. Darısı tüm hasret çekenlere.Haberi okuyunca çok mutlu oldumgözlerim doldu mutluluktanİnşallah hamileliğin sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Teşekkür ederimÇok güzeeel. Ellerine sağlık.
Ya sen hamilelik günlüğü mü başlattınyeni dank ettiAmin bebişim. Darısı tüm hasret çekenlere.
Cuma gel dedi canım. Cuma günü değer 375.14 çıktımerve keseyi de gördün mi canım
Maşallah canım değer güzel benimde en son değerim 374dü doktor daha vermene gerek yok demiştiCuma gel dedi canım. Cuma günü değer 375.14 çıktı
Ne güzelMaşallah canım değer güzel benimde en son değerim 374dü doktor daha vermene gerek yok demişti
Bu arada bence cuma günü gittiğinde bebekte oluşmuş olur inşallahNe güzel
Ya inşallah.Bu arada bence cuma günü gittiğinde bebekte oluşmuş olur inşallah
Akşama geliyorum inşallah tulumum bittiRamazanda örenler burada mı?
Uykum geliiiy örerkenRamazanda örenler burada mı?
Bu uyku halleri biraz daha devam ederUykum geliiiy örerken