Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gibi. O kadar iyi bişey yapıyorsun ki. Öyle olmalı insan. Çok takdir ediyorum seni. Bende çok acemiyim ama zamanımı geçirmek için yaptım bişeyler. Eşe dosta hediye ördüm hepBayağı bir şeylerle uğraştım çok acemi olmama rağmen. sen de yapıyosan at bize yaptıklarını. tabisii damlayacaksın. bebişin nasıl?
Ben de aynı banlanıp banlanıp dönüyorum buralara canım. hayat işte oyalanıyoruz bir şeylerle. Bu örgü işini de çok sevdim. öpüyorum bebeni de seni de.Ben gibi. O kadar iyi bişey yapıyorsun ki. Öyle olmalı insan. Çok takdir ediyorum seni. Bende çok acemiyim ama zamanımı geçirmek için yaptım bişeyler. Eşe dosta hediye ördüm hep
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın?
Ya gerçekten hepsi çok güzel. Mavi tavşan koca kafalı olmuş ya çok sevimli geldi.Mervoş hangisini daha çok beğendin?
Gene mi banlanıyon kız? Bdv'demisin hala?Ben de aynı banlanıp banlanıp dönüyorum buralara canım. hayat işte oyalanıyoruz bir şeylerle. Bu örgü işini de çok sevdim. öpüyorum bebeni de seni de.
Ben hala her yerdeyim.Gene mi banlanıyon kız? Bdv'demisin hala?
Evet örgü anti-stres resmen.
Sağol Merve teyzesi bizde öpüyoruz seni
Kafası koca değil canım gövdesi küçük 2-3sene önce yaptım şu an elime sürmüyorum. Oğlan için bi tulum ve şapka ördüm sadece. Başka da zamanım yok henüzYa gerçekten hepsi çok güzel. Mavi tavşan koca kafalı olmuş ya çok sevimli geldi.
Cavidan geliyo mu? Sen bilirsinBen hala her yerdeyim.
Ay en son yengesi gibi yazmaya çalışana mesaj atmıştım ben cavidan askerde benim elimden bu kadar geldi yazmıştı. Bitmiştir askerliği bence gelir artık.Cavidan geliyo mu? Sen bilirsin
Acaba doğurdu mu? Benden önce hamileydi çünki. Umarım içinde tutmuyordurAy en son yengesi gibi yazmaya çalışana mesaj atmıştım ben cavidan askerde benim elimden bu kadar geldi yazmıştı. Bitmiştir askerliği bence gelir artık.
Yok yaa o doğurmamıştır.Acaba doğurdu mu? Benden önce hamileydi çünki. Umarım içinde tutmuyordur
Ay buna bayıldım tarifi falan var mı
Olması lazım bulursam gönderirim canım yapılışı çok kolay. Kalın iple yaptımAy buna bayıldım tarifi falan var mı
Cok sevinirim cnmOlması lazım bulursam gönderirim canım yapılışı çok kolay. Kalın iple yaptım
bende istiyorum bana da gönderir misiniz bende örmek istiyorum :)Olması lazım bulursam gönderirim canım yapılışı çok kolay. Kalın iple yaptım