- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
Ay ben bayılıyorum asimetrik şeylere.Simetri takıntısı olanlar bakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bayılıyorum asimetrik şeylere.Simetri takıntısı olanlar bakmasın
Bakayim hemenAyyy benim üstteki faciayı görmedin herhalde
Çok teşekkürler.
Askim bravoooo bu iple nasil tig yaptin ? Ben zincir cektim baktim takiliyot dökülüyor sise dondum hemde ince sisle oruyorum rahat oluyor. Gayet guzel olmus gayretine de hayran kaldim en ugrastirici iple sabirla örmussun bunu yastik yuzu olarak Oyle kullanEki Görüntüle 2803481
Çöp projeme bak asssla motif yapılmayacak bir iple yapmak kafama göre birleştirmek. Yarıda öff hep dökülüyo çöpe atcam diye bırakmak. Atmaya kıyamamak. bi a da benzemedi. Tamamlasam belki bebenin altına paspas gibi atılır oturtulur di mi? çok gülme. @Calcifer
Merve napıyon, kızlar napiyonuz?
2 sıra ördüm. Daha da örüyorum simdilik bakalım.
Vaay çok iyi fikir, anladim o boynuz gibi şekli, iyi fikirEki Görüntüle 2805275
Bu ip bitene kadar örecem boyuna 1 ipim daha kalıyor onla da yaka kenarlar yapıcam. Bir de hani boynuz şeklinde düğmeler oluyor ya bağlama gibi tam amlatamadım ama öyle bi şey yapcam.
Dur bakalıö deniyoz. Beğenmezsem söker başka şey yaparım.Vaay çok iyi fikir, anladim o boynuz gibi şekli, iyi fikir
Çok güzel olmuş. İp kalım ya hızlı yükselirsin.Haroşa örüyorum direkt duz hic ugrasmadan. Dun gece bunu yaptim yumusak ya zevkli or or bitmez artk 110 ilmekEki Görüntüle 2805259
Kesme yok canm araya fazla uzantı koymuyorm ayni yere gelince obur ipe geçiyorum. Sisle olunca dokulme de yaşanmıyor kesmiyorm ipi hic. Bak foto koyayim bitince bu kenarlara da puskul yaparim.Çok güzel olmuş. İp kalım ya hızlı yükselirsin.
İp nasıl yürütüyon? Çok renk değiştirmişsin kesme olur dökülür mü?
Fil disi gibi olan düğmeler dimi yakisir ellerine sağlık buram buram emek kokuyorEki Görüntüle 2805275
Bu ip bitene kadar örecem boyuna 1 ipim daha kalıyor onla da yaka kenarlar yapıcam. Bir de hani boynuz şeklinde düğmeler oluyor ya bağlama gibi tam amlatamadım ama öyle bi şey yapcam.
Heh evet ondan canım.Fil disi gibi olan düğmeler dimi yakisir ellerine sağlık buram buram emek kokuyor
İki kenarda da var mı böyle?Kesme yok canm araya fazla uzantı koymuyorm ayni yere gelince obur ipe geçiyorum. Sisle olunca dokulme de yaşanmıyor kesmiyorm ipi hic. Bak foto koyayim bitince bu kenarlara da puskul yaparim. Eki Görüntüle 2805310 Eki Görüntüle 2805312
Yok canm tek taraftaİki kenarda da var mı böyle?
Şimdi buna pükül yapamazsın dökülüyo bu ip ya sık iğne gibi geçcen bi şey yapcan zor da olsa tığla. Ya da öbür tarafa da geçcen bu iplerden model gibi göstercen bi şey uydurcan.Yok canm tek tarafta
Bir video var bulursam atacam sana. Kesme gerekmeden yapiliyor canm ins bulursam biŞimdi buna pükül yapamazsın dökülüyo bu ip ya sık iğne gibi geçcen bi şey yapcan zor da olsa tığla. Ya da öbür tarafa da geçcen bu iplerden model gibi göstercen bi şey uydurcan.
Tamam canım merak etrim çünkü.Bir video var bulursam atacam sana. Kesme gerekmeden yapiliyor canm ins bulursam bi
Tamam canım merak etrim çünkü.
Süper evet. Yap da bize de örnek olsun. sayfayı da takip ettim.Kenarlara boyle yapcam anlatmak istedigim bu canm. Ne uzun ne kisa
Escola de Crochê Online on Instagram: "🔴E ai gostou? Então, assista meus Stories🙏❤ . 👉 @aprendacroche3.0 👉 @aprendacroche3.0 👉 @aprendacroche3.0 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
6,446 likes, 77 comments - aprendacroche3.0 on March 9, 2021: "🔴E ai gostou? Então, assista meus Stories🙏❤ . 👉 @aprendacroche3.0 👉 @aprendacroche3.0 👉 @aprendacroche3.0 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Creditos📸...www.instagram.com