Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Eki Görüntüle 2803481
Çöp projeme bak 😢 asssla motif yapılmayacak bir iple yapmak kafama göre birleştirmek. Yarıda öff hep dökülüyo çöpe atcam diye bırakmak. Atmaya kıyamamak. 😢 bi 💩a da benzemedi. Tamamlasam belki bebenin altına paspas gibi atılır oturtulur di mi? 😢😢 çok gülme. 🤣 @Calcifer
Askim bravoooo bu iple nasil tig yaptin ? Ben zincir cektim baktim takiliyot dökülüyor sise dondum hemde ince sisle oruyorum rahat oluyor. Gayet guzel olmus gayretine de hayran kaldim en ugrastirici iple sabirla örmussun😅 bunu yastik yuzu olarak Oyle kullan 😍

Haroşa örüyorum direkt duz hic ugrasmadan. Dun gece bunu yaptim yumusak ya zevkli or or bitmez artk :KK53: 110 ilmek
20210320_105002.jpg

Merve napıyon, kızlar napiyonuz?
2 sıra ördüm. Daha da örüyorum simdilik bakalım.

Eki Görüntüle 2805275
Bu ip bitene kadar örecem boyuna 1 ipim daha kalıyor onla da yaka kenarlar yapıcam. Bir de hani boynuz şeklinde düğmeler oluyor ya bağlama gibi tam amlatamadım ama öyle bi şey yapcam.
Vaay çok iyi fikir, anladim o boynuz gibi şekli, iyi fikir 🙂

Çok güzel olmuş. İp kalım ya hızlı yükselirsin. 🤗

İp nasıl yürütüyon? Çok renk değiştirmişsin kesme olur dökülür mü?
Kesme yok canm araya fazla uzantı koymuyorm ayni yere gelince obur ipe geçiyorum. Sisle olunca dokulme de yaşanmıyor kesmiyorm ipi hic. Bak foto koyayim bitince bu kenarlara da puskul yaparim.
20210320_114850.jpg
20210320_114842.jpg

Eki Görüntüle 2805275
Bu ip bitene kadar örecem boyuna 1 ipim daha kalıyor onla da yaka kenarlar yapıcam. Bir de hani boynuz şeklinde düğmeler oluyor ya bağlama gibi tam amlatamadım ama öyle bi şey yapcam.
Fil disi gibi olan düğmeler dimi yakisir ellerine sağlık buram buram emek kokuyor 😍

Şimdi buna pükül yapamazsın dökülüyo bu ip ya sık iğne gibi geçcen bi şey yapcan zor da olsa tığla. Ya da öbür tarafa da geçcen bu iplerden model gibi göstercen bi şey uydurcan. 🤔
Bir video var bulursam atacam sana. Kesme gerekmeden yapiliyor canm ins bulursam bi

Kenarlara boyle yapcam anlatmak istedigim bu canm. Ne uzun ne kisa
Tamam canım merak etrim çünkü. 🤗

Kenarlara boyle yapcam anlatmak istedigim bu canm. Ne uzun ne kisa
Süper evet. Yap da bize de örnek olsun. 🤗 sayfayı da takip ettim. 😍

X