- 13 Ocak 2020
- 44.545
- 167.828
- 33
E ben de onla örüyorum. Dur bi fotom vardı bulayım sana.Ikili trabzan dedikleri modelden örüyorum çok basit dümdüz birşey sizinkilerin yanında bu sönük kalıyor çok yapamıyorum farklı şeyler.
Bak hırkama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ben de onla örüyorum. Dur bi fotom vardı bulayım sana.Ikili trabzan dedikleri modelden örüyorum çok basit dümdüz birşey sizinkilerin yanında bu sönük kalıyor çok yapamıyorum farklı şeyler.
E ben de onla örüyorum. Dur bi fotom vardı bulayım sana. Eki Görüntüle 2801939
Bak hırkama.
Yarin bitiricem askoOo çoğu gitmiş azı kalmış. Hadi bitir de at.
Ay ayol foto bakiim. Tişikkirlir.Acaba farklı birşey mi benimkinin adı annemler ikili trabzan dediler farkli benimki hemen geliyor fotoğrafı çok güzel çok hoş görünüyor ellerine sağlık
Seninki sık iğne bebişim.Böyle daha 2 rengim var her renkten 8 adet örüyorum krem rengi ile kollarına on kısmını aşağılarını birleştirdikten sonra geçeceğim falan ama nerde ellerim çok terliyor birde yapamıyorum böyle bir sıkıntıim varEki Görüntüle 2801948
Bunu nasıl birleştirecen ki?Böyle daha 2 rengim var her renkten 8 adet örüyorum krem rengi ile kollarına on kısmını aşağılarını birleştirdikten sonra geçeceğim falan ama nerde ellerim çok terliyor birde yapamıyorum böyle bir sıkıntıim varEki Görüntüle 2801948
Renklerim sırası var 4 renk alt alta gelecek şekilde birlestirecehim ipim ince kalın değil. Evde depresyon hırkası gibi birşey olacak herhalde bu renkler benim apayrı farklı seçtim bir arkadaşımda orjinalini gördüm salaş oldukça güzel duruyordu . Yapabilir miyim diye araştırırdım örmeye başladım. Renklere göre farklı orgu deseni aslında bende beceremedim bu şekilde yaptım Örebilirsem sonucu göreceğiz amaBunu nasıl birleştirecen ki?
Dikicen mi ya da örerek mi birleştircen?Renklerim sırası var 4 renk alt alta gelecek şekilde birlestirecehim ipim ince kalın değil. Evde depresyon hırkası gibi birşey olacak herhalde bu renkler benim apayrı farklı seçtim bir arkadaşımda orjinalini gördüm salaş oldukça güzel duruyordu . Örebilirsem sonucu göreceğiz ama
DikeceğimDikicen mi ya da örerek mi birleştircen?
Hiç bilmiyorum inanın Annemler böyle dediSeninki sık iğne bebişim.
Merak ettim hadi bitir de at bir an önce bize.Dikeceğim
örnek bu şekildeMerak ettim hadi bitir de at bir an önce bize.
örnek bu şekilde
Aaaaa çok güzeeeeeel.Bu minnak da bittiiiii. Dugmeleri tek eksik onu da alinca dikerim. Eki Görüntüle 2802527
Saol canm seninki ne durumdaAaaaa çok güzeeeeeel.
Vuuuuu ellerine kollarina saglik bu ne cesaret yiğidim rengi cok guzel yaa kendine mi yapıyorsunEki Görüntüle 2802533
Güzel bir kol ördüm.