Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ikili trabzan dedikleri modelden örüyorum çok basit dümdüz birşey 😂 sizinkilerin yanında bu sönük kalıyor çok yapamıyorum farklı şeyler.
E ben de onla örüyorum. Dur bi fotom vardı bulayım sana.
IMG_20201225_164758_053.jpg

Bak hırkama.

Böyle daha 2 rengim var her renkten 8 adet örüyorum krem rengi ile kollarına on kısmını aşağılarını birleştirdikten sonra geçeceğim falan ama nerde 😁😁 ellerim çok terliyor birde yapamıyorum :işsiz: :KK14: böyle bir sıkıntıim var

Son düzenleme:
Bunu nasıl birleştirecen ki?
Renklerim sırası var 4 renk alt alta gelecek şekilde birlestirecehim ipim ince kalın değil. Evde depresyon hırkası gibi birşey olacak herhalde bu 😂 renkler benim apayrı farklı seçtim bir arkadaşımda orjinalini gördüm salaş oldukça güzel duruyordu . Yapabilir miyim diye araştırırdım örmeye başladım. Renklere göre farklı orgu deseni aslında bende beceremedim bu şekilde yaptım Örebilirsem sonucu göreceğiz ama :halay:

Renklerim sırası var 4 renk alt alta gelecek şekilde birlestirecehim ipim ince kalın değil. Evde depresyon hırkası gibi birşey olacak herhalde bu 😂 renkler benim apayrı farklı seçtim bir arkadaşımda orjinalini gördüm salaş oldukça güzel duruyordu . Örebilirsem sonucu göreceğiz ama :halay:
Dikicen mi ya da örerek mi birleştircen?

X