Evet kendime yapıyorum. Bu sürekli örüp söktüğüm ip var ya o. Biraz zaman alacak ama içime sinecek inşallah bu sefer. Senin yeni projen ne?Vuuuuu ellerine kollarina saglikbu ne cesaret yiğidim rengi cok guzel yaa kendine mi yapıyorsun
Bakicam icime sinen bisey bulursam yaparim biraz bakinicam. Haklısın yazin asla elisi yapilamazzzzEvet kendime yapıyorum. Bu sürekli örüp söktüğüm ip var ya o. Biraz zaman alacak ama içime sinecek inşallah bu sefer. Senin yeni projen ne?Yaz gelmeden biraz daha örelim. Yaza örülmez.
O zaman da kitap okuruz.Bakicam icime sinen bisey bulursam yaparim biraz bakinicam. Haklısın yazin asla elisi yapilamazzzz
Okuyalim ama o zamanda bebislerimiz bizimle olsun bos oturmaya raziyimO zaman da kitap okuruz.
Olacak Allahın izniyle onlara masal okuruz belki de.Okuyalim ama o zamanda bebislerimiz bizimle olsun bos oturmaya raziyim
Bu yaz karnimizda olsunlar da seneye kitabi onlara okuruz Allah in izni ileOlacak Allahın izniyle onlara masal okuruz belki de.
Aaaa biz aşırı aşırı bilinçli anneler olarak hamileyken de masal okuyacaz onlaraBu yaz karnimizda olsunlar da seneye kitabi onlara okuruz Allah in izni ile❤
Tabikisiii mozart bethoven neyin de dinletcez ki enteliz bizAaaa biz aşırı aşırı bilinçli anneler olarak hamileyken de masal okuyacaz onlara
Az önce kingdoma cankan linki bırakan da ben değildim zaten bi başkasıydıTabikisiii mozart bethoven neyin de dinletcez ki enteliz biz
Gordum gordumAz önce kingdoma cankan linki bırakan da ben değildim zaten bi başkasıydı
Ben de diğer kola başladım. Misinalı çok daha rahat valla iyi olmuş.Mrb. Şişi değiştirdim, misinalı aldım.
Örüyom ben. Masumlar Apartmani izlerken.
Eki Görüntüle 2803005
Öteki şişe sığmıyordu. Modeli takip etmem zor oluyordu.Ben de diğer kola başladım. Misinalı çok daha rahat valla iyi olmuş.
Ooooo Merveeee sende mi örüyon?Örgüyle ilgili bir çok kategori ve konu var forumda. Ben birbirimizden bir şeyler öğrenebileceğimiz bir konu olsun istedim diğer tüm topiklerde yaptığımız gibi.
Her türlü el emeği konuşulsun istiyorum.
Ben şu an ilgilendiğim şeyi paylaşarak başlayayım. Tığ ve yün ile örgü yapabiliyorum ben en basit modelleri tabi.
Eki Görüntüle 2755345
Bu bebek battaniyesine başladım. Hediye olacak.
Bayağı bir şeylerle uğraştım çok acemi olmama rağmen.Ooooo Merveeee sende mi örüyon?topiğini görür görmez damladım.