Çok güzel olmuş
Of kusursuz yaa. Uyuz oluyorum sana.
Bence kolay hem de zevkliÇok güzel olmuşçok zor mu başlangıç
Ya Merve bunun nere güzel yaOf kusursuz yaa. Uyuz oluyorum sana.
Ayy sevindim valla öyle olmasınaEllerine sağlık gayet iyi ilk örgüye göre
Bu mu ilk?? Bu mu çarpılmış?? Şahane yaaaa
Valla bayıldım ben bunları yapabilir miyim bilmiyorum
Yaparsın yaparsııınValla bayıldım ben bunları yapabilir miyim bilmiyorum
Merhaba, bu yelek bana hediye gelmişti. ören kişi bunu artan iplerden örmüş. Fikir olsunKızlar.
evimizde olan yarım artan iplerden bebek için ne örülebilir. Fikri yada modeli olan var mı??
Aaa sanki kendinden desenli ipler varya ebruli mi ne deniyor onlar gibi. Hiç artan ipten örülmüşe benzemiyorMerhaba, bu yelek bana hediye gelmişti. ören kişi bunu artan iplerden örmüş. Fikir olsun
Bence yakadan sarı düğmeye kadar ebruli ip sonrası artan ipler gibi duruyoAaa sanki kendinden desenli ipler varya ebruli mi ne deniyor onlar gibi. Hiç artan ipten örülmüşe benzemiyorçok güzel
Yalnız güzel ipler artmışBence yakadan sarı düğmeye kadar ebruli ip sonrası artan ipler gibi duruyo
Evet bende çok şaşırmıştım, ama içinde ebruli ip de var sanki sarı düğmelerin olduğu yerler ebruli ip diğer krem pembe tonlari normal ip gibi geldi banaAaa sanki kendinden desenli ipler varya ebruli mi ne deniyor onlar gibi. Hiç artan ipten örülmüşe benzemiyorçok güzel
liEvet bende çok şaşırmıştım, ama içinde ebruli ip de var sanki sarı düğmelerin olduğu yerler ebruli ip diğer krem pembe tonlari normal ip gibi geldi bana
Uyumlu renkler kalana kadar biriktirirsin sendeElinde de uyumlu ipler kalmış amabenim artıklardan bunu örsem giyilmez
li
Daha da ip almayı düşünmüyorumUyumlu renkler kalana kadar biriktirirsin sende
İğne oyalarına bayılıyorum yaa. Ellerinize sağlık çok güzel olmuşEki Görüntüle 2774645
Tülbent alana kadar, bunlara başladım bende.
Tomurcuk veya nar modeli diye geçiyor.
İğne oyalarına bayılıyorum yaa. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş