- 27 Mart 2017
- 158
- 226
- 103
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
yogurt pulbiber limon ve maden suyunu karistirip iciuosun canim ben bununla zayifliyorum ilk ictiginde 500 gram gidiuor hemengöbek eritme kürü nedir , yazar mısınız rica etsem ?
O nasıl oluyor canım sen ne zamandır kullanıyorsun kaç kilo verdin ? Bilgilendirirsen sevinirimyogurt pulbiber limon ve maden suyunu karistirip iciuosun canim ben bununla zayifliyorum ilk ictiginde 500 gram gidiuor hemen
Yemeye bağlı canım. Sahurda çok yersem alıyorum ben. AMa hafif geçiştirince almıyorum. Yani oruç bişeyi değiştirmiyor benceZaten kilom çok 81 di 83 olmuşum boy 176 ama kurtarmıyor yanaklarım tombul bütün güzelliği ve kadınsılığı alıp götürüyor çıldırıyorum...
Spor ypcm vakit yok iftar zaten 8 45 de ne zmn gdeyim tek gidemem eşimi de ikna edemiyorum.. Çikolatasız da duramıyorum... Hergün yarın almayacağım diyorum bir sürü çikolata alıp bi günde bitiriyorum ne yapacağım?
canim netten arastirabilirsin neredeyse 2 senedjr araliklarla kullaniuorum hergun olmayacak galiba ben kafama gore iciyorum yogun diyet icerisindeysem mutlaka iciyorum gece ..hem mide kazinmasini gideriyo hem rahat bi uyku cekiyosunuz hemde uyurken yag yakiyi netten ayrintili arastirabilirsjnO nasıl oluyor canım sen ne zamandır kullanıyorsun kaç kilo verdin ? Bilgilendirirsen sevinirim
Bu tarz birşey görmüştüm ama adı nediye geçiyor kullanmayı cidden isterim bu ramazan bitmeden 4 kiloda olsa versem süper olur.Misal 1 ayda kaç kilo verilircanim netten arastirabilirsin neredeyse 2 senedjr araliklarla kullaniuorum hergun olmayacak galiba ben kafama gore iciyorum yogun diyet icerisindeysem mutlaka iciyorum gece ..hem mide kazinmasini gideriyo hem rahat bi uyku cekiyosunuz hemde uyurken yag yakiyi netten ayrintili arastirabilirsjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?