canım, geçmiş olsun.
Yakamoz arkadaşımızın (bu konuyu açan arkadaş) migren diye bir konusu vardı. Oraya birçok şey yazdık. Bak istersen uygularsın.
Nikahları oldu da düğün daha olmadı canım, bir hafta var nasipse...Tamam canim saol.Bu arada kardesin evlendi sanirim hayirli olsun. darisi senin basina k.i bak
Nikahları oldu da düğün daha olmadı canım, bir hafta var nasipse...
Sağ ol canım, darısı hayırlısıyla hepimizin başına olsun tez vakitte.
selam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....
benim her oruç tutma deneyimim öğleye kadar sürüyo malesef fena bi atakla iğneyle oruç bozuyorumselam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....
hava o kadar sıcak ki, tamamen sağlıklı kişiler bile zorlanıyor.
o yüzden orucun etkileyeceği hastalığı olanlar erteleseler daha iyi olur görüşündeyim, kişisel fikrimdir.
benim her oruç tutma deneyimim öğleye kadar sürüyo malesef fena bi atakla iğneyle oruç bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?