• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oruc ve Migren ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ve mıgren sıkıntısı ceken arkadasları ben 23 yasındayım ve 5 yıldır cekıyorum bu meretı once anlamamıstım bıle mıgren oldugunu bırgın dayanamayıp cııddı manada acıllık olana kadar orada duydum adını ve kabusum oldu bundan ıkı yıl oncekı ıkı ramazanda tutamadım calısıyodum ve dayanamıyodum sıkıntı stes o yasta ne oluyoki dıyeceksınız ama oluyo ıste sonrakı ramazanda ıse tuttum sukur ama nasıl yatıyodum o vakıt calısmıyodumalıstım yapabılecegımı gordum sıkıntıları unutmayı vs ogrendım kendımce ama olmayınca olmuyor suandada calısıyor ve tutuyorum bıraz zor oluyo uyuyamıyorum arada gozum gıdıyo agrı yapıyo ama sukur az kaldı.... ve tutamıyosanız zorlamayın rabbım herkesın ıcını bılır bunun karsılıgını verın rabbım ınsallah yardımcımız olsun mıgren ınsannın hayatını cok etkılıyo geldımı 3 gunluk gıtmıyor ve omur boyu bayanlarda daha cok gorulmenının sebebıde bayanların daha cok yıpranıyo olması dıkkat etmek lazım ha ne kadar oluyo ya suphelı rabbım bıze bu canı emanet bıraktı kendızden hıcbıse onemlı degıl nolursunuz dıkkat edın ve destek olunn... bebegı olan annelerımız var oncelıkle allah analı babalı buyutsun ve hayrlı evlatlar olsun sıze sıkıntılarınızı anlayacak tam destek ınsallah... butun kadınlar ozeldır unutmayın... ve sevın kendınızı...

Selam kizlar

Rabbim cumlemize sifa versin bu mubarek gece hurmetine.
ben oruc tutamadim ne yazik ki.. oruc tutmadigim halde Ramazan ayi icinde kac kez migren atagi geldi, dun niyet ettim Kadir Gecesidir oruc tutayim diye ama kesinlikle agri pesimi birakmadi. :( dun geceden beri bir basladi bas agrisi, birde adet olacagim ya ondan agriyor buyuk ihtimal..
ben oruc tutmadan boyle agiriyorsa birde oruclu olsaydim acaba ne olurdu diyorum. offf offf..
Rabbim oruc tutanlarin hepsinin ibadetlerini kabul eylesin insallah.

Cumlemize sagliklik ve sifa dolu huzurlu gunler dilerim canlar.

Son düzenleme:
selam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....

selam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....

hava o kadar sıcak ki, tamamen sağlıklı kişiler bile zorlanıyor.
o yüzden orucun etkileyeceği hastalığı olanlar erteleseler daha iyi olur görüşündeyim, kişisel fikrimdir.

benim her oruç tutma deneyimim öğleye kadar sürüyo malesef fena bi atakla iğneyle oruç bozuyorum:işsiz:

Benim de migrenim var. Açlık susuzluk ve uykusuzluk tetikliyor. Acil serviste çalıştığım için nöbet tutuyorum. O yüzden oruç tutmuyorum. Gerçi bu sene tutmamamın sebebi başka, lohusayım. 10 gün önce doğum yaptım.

Ayrıca hamileliğin ilk 3 ayında da çok çektim migrenden, sonra acayip bir rahatlama geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back