Canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ve mıgren sıkıntısı ceken arkadasları ben 23 yasındayım ve 5 yıldır cekıyorum bu meretı once anlamamıstım bıle mıgren oldugunu bırgın dayanamayıp cııddı manada acıllık olana kadar orada duydum adını ve kabusum oldu bundan ıkı yıl oncekı ıkı ramazanda tutamadım calısıyodum ve dayanamıyodum sıkıntı stes o yasta ne oluyoki dıyeceksınız ama oluyo ıste sonrakı ramazanda ıse tuttum sukur ama nasıl yatıyodum o vakıt calısmıyodumalıstım yapabılecegımı gordum sıkıntıları unutmayı vs ogrendım kendımce ama olmayınca olmuyor suandada calısıyor ve tutuyorum bıraz zor oluyo uyuyamıyorum arada gozum gıdıyo agrı yapıyo ama sukur az kaldı.... ve tutamıyosanız zorlamayın rabbım herkesın ıcını bılır bunun karsılıgını verın rabbım ınsallah yardımcımız olsun mıgren ınsannın hayatını cok etkılıyo geldımı 3 gunluk gıtmıyor ve omur boyu bayanlarda daha cok gorulmenının sebebıde bayanların daha cok yıpranıyo olması dıkkat etmek lazım ha ne kadar oluyo ya suphelı rabbım bıze bu canı emanet bıraktı kendızden hıcbıse onemlı degıl nolursunuz dıkkat edın ve destek olunn... bebegı olan annelerımız var oncelıkle allah analı babalı buyutsun ve hayrlı evlatlar olsun sıze sıkıntılarınızı anlayacak tam destek ınsallah... butun kadınlar ozeldır unutmayın... ve sevın kendınızı...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oruc ve Migren ?
- Konu Sahibi Ahuzarim
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
canım, geçmiş olsun.
Yakamoz arkadaşımızın (bu konuyu açan arkadaş) migren diye bir konusu vardı. Oraya birçok şey yazdık. Bak istersen uygularsın.
Tamam canim saol.Bu arada kardesin evlendi sanirim hayirli olsun. darisi senin basina k.i bak
Selam kizlar
Rabbim cumlemize sifa versin bu mubarek gece hurmetine.
ben oruc tutamadim ne yazik ki.. oruc tutmadigim halde Ramazan ayi icinde kac kez migren atagi geldi, dun niyet ettim Kadir Gecesidir oruc tutayim diye ama kesinlikle agri pesimi birakmadi. dun geceden beri bir basladi bas agrisi, birde adet olacagim ya ondan agriyor buyuk ihtimal..
ben oruc tutmadan boyle agiriyorsa birde oruclu olsaydim acaba ne olurdu diyorum. offf offf..
Rabbim oruc tutanlarin hepsinin ibadetlerini kabul eylesin insallah.
Cumlemize sagliklik ve sifa dolu huzurlu gunler dilerim canlar.
Rabbim cumlemize sifa versin bu mubarek gece hurmetine.
ben oruc tutamadim ne yazik ki.. oruc tutmadigim halde Ramazan ayi icinde kac kez migren atagi geldi, dun niyet ettim Kadir Gecesidir oruc tutayim diye ama kesinlikle agri pesimi birakmadi. dun geceden beri bir basladi bas agrisi, birde adet olacagim ya ondan agriyor buyuk ihtimal..
ben oruc tutmadan boyle agiriyorsa birde oruclu olsaydim acaba ne olurdu diyorum. offf offf..
Rabbim oruc tutanlarin hepsinin ibadetlerini kabul eylesin insallah.
Cumlemize sagliklik ve sifa dolu huzurlu gunler dilerim canlar.
Son düzenleme:
- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Nikahları oldu da düğün daha olmadı canım, bir hafta var nasipse...Tamam canim saol.Bu arada kardesin evlendi sanirim hayirli olsun. darisi senin basina k.i bak
Sağ ol canım, darısı hayırlısıyla hepimizin başına olsun tez vakitte.
- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Nikahları oldu da düğün daha olmadı canım, bir hafta var nasipse...
Sağ ol canım, darısı hayırlısıyla hepimizin başına olsun tez vakitte.
amin canım inş..
- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 123
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
selam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....
hava o kadar sıcak ki, tamamen sağlıklı kişiler bile zorlanıyor.
o yüzden orucun etkileyeceği hastalığı olanlar erteleseler daha iyi olur görüşündeyim, kişisel fikrimdir.
- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
benim her oruç tutma deneyimim öğleye kadar sürüyo malesef fena bi atakla iğneyle oruç bozuyorumselam kızlar hayırlı ramazanlar ben ramazanın ilk günü tuttum korkunç bir migren krizi geçirdim sonra tutamadım eşimin ısrarı üzerine bugün tekrar tuttum ama gerçekten şuan kötüyüm mide bulantım çok fazla baş ağrım başladı hafiften vurmaya bozmaktan korkuyorum .....
- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 123
hava o kadar sıcak ki, tamamen sağlıklı kişiler bile zorlanıyor.
o yüzden orucun etkileyeceği hastalığı olanlar erteleseler daha iyi olur görüşündeyim, kişisel fikrimdir.
kesinlikle (((((
- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 123
benim her oruç tutma deneyimim öğleye kadar sürüyo malesef fena bi atakla iğneyle oruç bozuyorum
tutmamak en iyisi benim bugün son ((((( midem feciiii
- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Benim de migrenim var. Açlık susuzluk ve uykusuzluk tetikliyor. Acil serviste çalıştığım için nöbet tutuyorum. O yüzden oruç tutmuyorum. Gerçi bu sene tutmamamın sebebi başka, lohusayım. 10 gün önce doğum yaptım.
Ayrıca hamileliğin ilk 3 ayında da çok çektim migrenden, sonra acayip bir rahatlama geldi
Ayrıca hamileliğin ilk 3 ayında da çok çektim migrenden, sonra acayip bir rahatlama geldi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.