- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
- Konu Sahibi mecnunkays
canim gecmis olsun bir defa bu aylarda bebek senden zerre vitamin almiyor canim endiselenme
tamamen kanindan besleniyor
tutma diyenler demeyin vebal almayin bebek 3 aydan sonra anneden beslenir
ama normal bir gebelik gecirsen tamam tut kusuyorsan ki zaten bozulur orucun
birde dusup bayginlik hissi yaratacak seyler yani hayati tehliken var ise tutma telafi edersin
yoksa bebek icin hiiiiiic endiselenme 4 ay agzima lokma koyamadim
resmen aclik orucu tuttumm oda yetmiyor gibi ictigim suda cikti yalanim yok an be animi bu sitede gecirdim
bisey olsaydi benim bebegime olurdu
maasallah cok cok saglikli selvi boylu bir kizim olacak
herseyi super dedi dr umuz
seninde zor geciyor sanirim asermeleerin cok kotu hiissediyorsan tuutma canim dinimiz insan hayatini zora sokmuyor insalah kisin oderiz borclarimizi
ilk üç ay annenin vitamin ve mineral depolarının sağlam olması gerekir.yoksa gelsin tansiyonlar gitsin gebelik şekerleri! kalsiyum eksikliği olur, diş gider yine anneden! bebek bencildir, anneyi ilk günden itibaren sömürür bir araştırın bakalım. bebeğin organ gelişimi ilk 3 ayda tamamlanır,iskelet sistemi de. anneden beslenmiyorsa nereden besleniyor acaba? düşük riskinde dahi doktorun ilk dediği neden "bol su iç" olur?sen bir lokma da yesen ve kussan da ne kadar kusarsan kus bir kısmı midede kalır.içtiğin sudan bile senden önce bebeğin hücreleri yararlanır. vebal almayın da ne demek?peygamber bile ben öldükten sonra rehberiniz kurandır demiş. islam madem kolaylık dini, madem ki gebeye,lohusaya, emzikliye hatte regl olana izin var neden o minicik bebeği zora soksun hatta kendi bedenine işkence etsin ki?