- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
peki diş çektirmenin zararı neydi sizde?, çekilince daha zor mu düzeldi 5 yıl dediğine göre, anormal bir süre değil mi bu :)
Mesaj atamadımCADIARZU
merhaba ben de 5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum bu ay içinde biticek inşallah:teytey:
yaşınızın 22 olması biraz güçleştirebilir ama benim önerim özel bi doktordan tedavi görmeniz,sizinkisi gibi çene darlığı sorunum vardı,benim de 3 dişimi birden çektiler ama çok zararını gördüm ben açıkçası.sonra ortodontiye başladım dişlerim çok güzel şu an.çene darlığı için özel facemask ler var onlardan kullanabilirsiniz belki
Merhaba!
Ben de 15 yaşındayım ve eylülde tel takılacak, sorunum ön dişlerim diğerlerine göre fazla önde ve tel takılmadan önce çene darlığından dolayı 4 numaraları dişlerimin yani köpek dişlerimin yanındakilerin çekilmesi gerekiyormuş. Sizce bu doğru bir karar mıdır? Bir de çekilirken acır mı gerçekten çok korkuyoruumm..:sm_confused: fisfisfis
Merhaba!
Ben de 15 yaşındayım ve eylülde tel takılacak, sorunum ön dişlerim diğerlerine göre fazla önde ve tel takılmadan önce çene darlığından dolayı 4 numaraları dişlerimin yani köpek dişlerimin yanındakilerin çekilmesi gerekiyormuş. Sizce bu doğru bir karar mıdır? Bir de çekilirken acır mı gerçekten çok korkuyoruumm..:sm_confused: fisfisfis
selam.bende ortondik tedavi görmek için diyarbakırdaki diş fakültesinde sıraya girmiştim ama anca 5 yıl sonra sıra geldi.ve ben artık evlenmiştim.başka şehirde oturuyordum.bugün eskişehirde bi ortodontist ile görüştüm,4 adet dişimin çekilmesi gerktiğini söyledi.zaten üst ön dişlerim biraz önde.velhasıl 2,5-3 milyar tutar dedi.benim sorum bu gittiğim dt. şehir dışından gelip gidecek buraya.acaba normaldede bu mudur fiyat?eskişehirde bildiğiniz ortodontist var mı acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?