Ortaokula kayıt

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Kızlar oğlum bu yil 5. Sınıfa gidecek biz şehir değiştirdik hangi okula kaydı çıktığını öğrenmek istiyorum ama e okula kayitli öğrenci sorgulanamaz yazısı Çıkıyor telefonumda e okul var direk ordan baktığımda 5. Sınıf olarak Çıkıyor ama hiç bir bilgi yok nerden ogrenebilirim bilenler yardım edebilir mi akşam akşam pek bi dert oldu bana...

Bazen telefondan hata veriyor. Bir de normal pc den bakın.

Telefondan olabilir onu hiç düşünmedim ama ilkokulu bitirmiş bir öğrenci e okula zaten kayitli olmuyo mu onu anlayamadım 1. Sınıf olanlar ogreniyolar ama ortaokul da kayitli öğrenci sorgulanamaz diyor çok canım sıkıldı

1. Ve 5. Sınıfa kayıt olacaklar eokuldan öğrenebilir deniyor.. ikametgahiniz değiştiği için mi acaba

Bilmiyorum ki telefonuma indirdiği e okul sisteminde 5 sınıf olarak gorunuyo ama hangi okul olduğunu bilemiyorum nüfusa adres bildirimi yaptırdık sağlık ocağına da kaydimiz yapıldı ama okulu bulamadık bi türlü hangi okulda kayitli cikmiyo e okula kayitli öğrenci sorgulanamaz diyo sürekli anlamadım gitti bilende yok galiba

Hayır o uygulamadan değil Can'ım
Google A direk okul kaydı diye girin tc kimlik no soran bir sayfa çıkacak bir de kutudaki doğrulama kodunu girmeni isteyecek ordan bakınca çıkıyor ben gördüm ortanca kızımın okulunu o da 5. Sınıf oldu

Bende direk googleden giriyorum dogrulama kodu tc ve doğum tarihi soran yer di mi ordan bakıyorum aynen ama cikmiyo bende nedense sistem den hatami veriyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…