- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Kesinlikle öyle korkutma tehdit şakın yapmayın erken ergenliğe falan giriyor olabilir oyuzden en iyisi uzman yardımı dilerim çabuçak çözülürZaten o hesabın e-posta ve şifresini değiştirip kapattım. Kardeşim e-posta açmayı bilmiyor. Bugün de ağladı ben açmadım diye. Bir uzmana danışmak en mantıklısı
Bu arada evde başka tableti kullanabilecek olan kimse var mı ? Başkasının girme ihtimali yani ?Tablet için olanı da vardır mutlaka internetten bi araştırayım
Kesinlikle öyle korkutma tehdit şakın yapmayın erken ergenliğe falan giriyor olabilir oyuzden en iyisi uzman yardımı dilerim çabuçak çözülür
Bu arada evde başka tableti kullanabilecek olan kimse var mı ? Başkasının girme ihtimali yani ?
Hayır tabletine şifre koymuş, babam işte oluyor ben okulda ben sabahçıyım kardeşim öğlenci. Annemin zaten internetle sosyal medyayla işi yok. Hatta kardeşime de hesabını kapatmasını söylemişti bi ara.
Sifre de koyduysa devam edecek demektir malesef.
2008 doğumlu. 10 yaşında yaniYaşını merak ettim. Ergelige giriyordur
Erken ergenlik bu..2008 doğumlu. 10 yaşında yani
cok mantıklı bence de. basına bir musibet gelmeden aynı korkuyu hissetse bu ona yeter ve uzak durur da.Siz onunla konusanız da, hikaye gelecek, eskilerin dediği gibi bir musibet bin nasihatten iyidir derler.
Benim fikrim bilmiyormus gibi yapıp ,mail adresini ekleyin, sahte bir hesap açıp biraz konusun sonra bir foto isteyin.
Daha sonra da adresini öğrendim ip den buldum diyin, annesinin babasının adını söyleyin yaptıgını anlatacagınızı veya okulunun adını söyleyip resimi paylasacagınızı anlatın bir nevi tehtit olarak.Emin olun bir daha girecek mi bakalım.
Çocuk ya bu ne biliyor da ne yazıyor.
Bence ona hiçbirşeyden bahsetmeyin çünkü siz ona kızarsanız veya normalce konuşsanız bile ters tepki yapabilir inadınıza daha fazla yapabilir.Sizin yapmanız gereken o hesabın ilk başta şifresini değiştirin zaten e-posta sizde olduğu için kolayca değiştirirsiniz.O da hesaba giriş yapamayınca geri açmaya çalışırsa zaten e-postadan size mesaj gelecektir.Açmaya çalıştığını o mesajdan görünce de hesabı onun açtığından emin olursunuz.Sonrası size kalmış birşey isterseniz konuşursunuz ama kızmadan ve fazla ileriye gitmeden yapın dediğim gibi ters tepebilir...Eğer hesabı açtığını görürseniz de hesabı tümden kapatınMerhaba, benim 5. sınıfa giden bir kız kardeşim var. Ben, bana yeni telefon alınınca tabletimi ona oynaması için verdim. İkizimizin cihazlarında da aynı e-posta kayıtlı. Bugün o e-posta ile kendime yeni bir instagram hesabı açacaktım. Kaydola basınca "Bu e-posta ile hesap var." şeyi çıktı. Ve gördüğüm şeyin karşısında şok oldum. Açılan hesap cinsellikle ilgiliydi. Anladığınız hesaplardan yani. O hesaba giriş yaptım. Engellenenler kısmında ben de vardım. Ve kardeşimin sevdiği ünlünün antileri engellenmişti. Sanırım o hesabı %90 kız kardeşim açtı. Başka birisi açmış olamaz çünkü bu e-postayı sadece ikimiz biliyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Cinselliği internette oynadığı online oyunlardan öğrendiğini düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle de o hesabı birilerini işletmek için açtı.
Bence ona hiçbirşeyden bahsetmeyin çünkü siz ona kızarsanız veya normalce konuşsanız bile ters tepki yapabilir inadınıza daha fazla yapabilir.Sizin yapmanız gereken o hesabın ilk başta şifresini değiştirin zaten e-posta sizde olduğu için kolayca değiştirirsiniz.O da hesaba giriş yapamayınca geri açmaya çalışırsa zaten e-postadan size mesaj gelecektir.Açmaya çalıştığını o mesajdan görünce de hesabı onun açtığından emin olursunuz.Sonrası size kalmış birşey isterseniz konuşursunuz ama kızmadan ve fazla ileriye gitmeden yapın dediğim gibi ters tepebilir...Eğer hesabı açtığını görürseniz de hesabı tümden kapatın
Ben dozunda demiştim tabi ki abartmadan.İyi bir fikir değil. Tanıdığım birisi bu şekilde tehdit edildiği için intihar etti. Ya kendine zarar verirse korkuyla?
Evet benim kızımda girmeye calıştı arkadaşından görmüş önce ben kontrol ettim oyunu bir de baktım ki aman Allahım önüde gelen sevgili olalım mı sevişelim mi yazıyor.Kesinlikle izin vermedim zaten uygun bir dille anlattım.Online oyun dediginiz st....l olan oyun mu yoksa. Ben de az oynamadm hala hesabim duruyo arada acip bakiyodum. Kizin evini dekore ederdim makyaj malzemelerk kiyafetler alirdim aah ah . Oha oraya da mi gelmis cinsellik :O
bence yanlış yapıyorsunuzHesabı geri açamaz e-posta + şifreyi değiştirdim
Keşke öyle bir şey olsaBir sürü sapık sapık hesaplarla sohbet etmiş, bildiğiniz sanal sex yapmış 10 yaşındaki çocuk
Ama oyun vallahi cok cazip. Yani bi karakter aliyosun agzini burnunu seciyosun ne blym cesitli kiyafetler aliyosun. Sonra gardrobunu yenilemek evine ne blym bi vazo almak samdan alip masaya koymak somine almak ,arkadaslarinin evini ziyaret etmek.. hatta deniz kenarinda ev almistim ben bi ara.. gercek hayatta yapamadigimiz bi cok sey sanaldunyada sunuluyor ve cok cazip geliyor. Oturup cocuk gibi lisedeyken bile oynuyodum bazen. Smdi evliyim bi bebegim var ara sira hesabima girer bakarim hatta duruyo mu falan diye.Evet benim kızımda girmeye calıştı arkadaşından görmüş önce ben kontrol ettim oyunu bir de baktım ki aman Allahım önüde gelen sevgili olalım mı sevişelim mi yazıyor.Kesinlikle izin vermedim zaten uygun bir dille anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?