İlköğretim Yorum ve Soruları Ortaokul için Doğa koleji hakkında yorumlarınız ?

Eğitimi hakkında pek bir şey diyemem ama öğretmenlerin suyunu çıkartıp iki kuruş maaşı çok gören bir kurum.
Sürekli öğretmen değişir, biri gider biri gelir. Yeni mezun çalıştırır, tecrübe kazanan öğretmen kaçar gider.
Biraz daha araştırın derim.

Ben genel tavirlarini sevmiyorum cevremde hic olumlu yorum duymadim sonra okul degistiren de cok oldu. Bu sizin cevrenize ve hayat tarziniza da bagli

Aslında özel okul düşünmüyorduk,kızım doğanin bursluluk sınavından güzel bir burs kazandı.O yüzden tereddütte kaldık.
Bu fırsatı kullanıp vermek mi,yoksa iyi bir devlet okulu arastirmak mi ?

Doğa hakkında pek bilgi sahibi olan yok sanırım
biz de iyi bir okul arıyoruz ama Doğa'nın gerçekten ucuza öğretmen topladığını ve içeride velilerden müşteri diye bahsettiklerini duymuştum. Koskoca markalar insan kime güveneceğini bilemiyor gerçekten

Benim de kuşkularım vardı fakat oğlum burs kazanınca biraz daha ayrıntılı araştırdım ve sonuç itibariyle Doğa'ya kaydedeceğiz sanırım. Doğa Koleji hakkında herkes olumsuz yorum yapıyor fakat bunların büyük çoğunluğunun çocukları bu okulda değil genelde. En azından beni gözlemim bu. Ben çocukları Doğa'da olan arkadaşlarımla konuştum. Hepsi olumlu konuştu. Kampüs bazında araştırma yapmaya çalışıyorum. Hayırlısı inşallah

Biz kayıt yaptırdık,bu sene denemek istiyoruz :)

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

Merhaba arkadaşlar bizde aynı durumdayız benim kzımda hatırı sayılır bir burs kazandı ve hala karar veremedik,siz nasıl karar verdiniz?

Oğlum 1.sınıfı doğada okudu. 2.yıl farklı bir okula geçince kıyaslama imkanım oldu. İlk yıl devlete verseymişim keşke diye düşünüyorum,verdiğim parayı çöpe atmış gibi hissediyorum. Tabiki kampüsten kampüse fark vardır. Yanlız müşteri kapmak gibi bir dertleri var malesef. Kayıt yaptırırken verilen vaatler ve taleplerimiz hepsi boş çıktı. Deneyimsiz ve her yıl değişir genelde öğretmenleri. Yani yanlış anlamasın lütfen kimse ama ben bizim sınıfta bir kişiden bile memnuniyet duymadım. Kimisi okul değiştirdi,diğerleride farklı kaynaklarla çocuğu destekliyor. Okulun çocuğa kattığı şey sadece gerektiğinden fazla özgüven.

Hanımlar Doğa Koleji'nden memnun musunuz?Bu sene benim oğlum 4. sınıf ve ortaokul arıyorum onun güzel bir eğitim alabilmesi için.Lütfen deneyimlerinizi yazın.

benim oğlum da 4. sınıf doğa koleji cevizlibağ kampüsü düşünüyorum ama hala karar veremedim bursluluk sınavlarına giricez yarın bakalım ne yapacak görümcemin 3 çocuğu da doğada okuyor o memnun bu yıl başladılar ama benim beklentilerim daha fazla çünkü lisede iyi bir anadolu lisesi kazansın istiyorum hep paralı okutamam zor yani ortaokul paralı olursa en azından bir anadolu lisesine girebilir diye düşünüyorum bakıp görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…