Bu cumartesi 2 milyara olucamm
sorunsuz ameliyat garantisi olsa para önemli değil ama çok para verip de kötü sonuç alamk üzücü olur
3 hafta önce ameliyatımı ege üniversitesinde burun estetiği operasyonu geçirdim cildimde sorun vardı onu da yaptırdım doç dr yiğit özer tiftikçioğlu doktorumun adı kızlar burun ameliyatı 2 milyarı geçmedi ve sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam plastik cerrah asistan arkadaşlarım var onlar bile yiğit beye yaptırdı avusturalyadan arkadaşım da gelip 3. Ameliyatını yaptırdı çok uygun fiyata çok güzel oldul profilimde hepimizin resimleri var ne kadar pahalıymış özeller ben çok şanslıymışım:))
3 hafta önce ameliyatımı ege üniversitesinde burun estetiği operasyonu geçirdim cildimde sorun vardı onu da yaptırdım doç dr yiğit özer tiftikçioğlu doktorumun adı kızlar burun ameliyatı 2 milyarı geçmedi ve sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam plastik cerrah asistan arkadaşlarım var onlar bile yiğit beye yaptırdı avusturalyadan arkadaşım da gelip 3. Ameliyatını yaptırdı çok uygun fiyata çok güzel oldul profilimde hepimizin resimleri var ne kadar pahalıymış özeller ben çok şanslıymışım:))
yigit bey çeneye protez koyuyormu acaba burun amelıyatıyla aynı anda
mrb quote.. yapan kişi asıstan mı? ayrıca fotolarını gormek ıstyrm nasıl gorebılırım ?
Yiğit bey aynı ameliyatta bana iki operasyon yaptı annemede aynı anda göğüs göbek yaptı iki operasyon uygunsa bir arada yapıyo ona ameliyat ol bi kere görüş bana teşekkür ediceksin canım sorun olursa yardımcı olurum:)
sana yapılan 2 amelıyat burun ve çenemi cnm :) bu çene büyütme protezleri var her doktor yapmıyor. Eger yapıyorsa Can Kopalla Yigit hocayı araştırıcam fiyatını felan çene ve burun :)
Canım valla dün sormuş olsaydın bugün doktorun yanındayım sorardım ama yarın sorayım sana bilgi vereyim belki kendi yapmasada bi ameliyata iki doktor girebiliyo çene cerrahı girer belki ben bunu bi sorayım canım nette çok hakkında bilgi bulamayabilirsin reklamı olan bi doktor değil Ege üniversitesinin doktoru hastanede yaptığı için dışardakine oranla çok uygun olur fiyatı ben yanağımdan bi operasyon geçirdim burnumla aynı anda:)