- 25 Kasım 2009
- 143
- 1
çok fazla yaa 8500..peki 2000 2500 alan doktorlar neden öyle istiyo..parayla tecrübe arasında bi orantı mı var anlayamadım.
fatih beye degil ama Dr. Teoman Doğana ameliyat oldum sonuçtan çok memnunum
iki doktorla görüştüm biri yakup avşar muyenehanesine gittim hiç samimi değildi ,ilgilenmedi bile bana hiç güven vermedi doktorun bana güven vermesi benim için çok önemli. ilgisiz buldum kendisini fazla vakit kaybetmeden ayrıldım. .kendisine ameliyat olmayı düşünmüyorum üstelik rakamlarda çok yüksek .
ikinci doktor teoman doğan muayenehanesine gittim ameliyat ile ilgili aklımdaki bütün soruları sordum hepsini cevapladı.en önemlisi bana gerçekten güven verdi . daha önce yaptığı ameliyatların resimlerini gösterdi şahane resimler çok doğal olmuşlar benimde istediğimde doğal olması estetik olduğu belli olmuyor. fiyatları yakup beye göre daha makul şimdilik tercihim teoman doğandan yana .
Bu mesajında ameliyat olmuş ama öyle yanlış bir hata yapmış ki aşağıdaki başlıkta hala arayışta olduğunu söylemiş ;
Şimdi gelinde bu kişiye güvenin .... Ucuz reklam kokuları bunlar... Artık deşifre edeceğim bunları yeter...
reha yavuzere 2000-2500 degil de 2500-3000 desek daha uygun olur cünkü benm ameliyatım 2500 ü biraz gecti :)
fiyatta önemli ama ucuz diye sakın sonuçlarını görmediğiniz, hastalarıyla konuşmadığınız dr.a ameliyat olmayın arkadaşlar..lmaz:
evet para durumu önemli ama bence doktor seçerken para konusu en son planda olsun.çünkü gerçekten öenmli bir amleliyt ve doktorları paraya göre seçmek kötü sonuçlar getirebilir.bu benim fikrim.ayrıca ben barış çakır a 5000 olcm o da yok listede :)
Yakup Avşarla yeni görüştüm. Fiyatı Söylüyorum.. Seconder burun ameliyatı için 12.500!!!!!!! Yakup beyin iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ve kendisine güven duydum. Ancak muayenehanesinde ticarethane mantığı dönüyo....