Arkadasim cok memnun ben de bu hafta olacagim Insallah. 2850 diye konustuk.arkadasınız ameliyattan memnun kaldı mı birde siz fiyat olarak ne kadar vereceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim cok memnun ben de bu hafta olacagim Insallah. 2850 diye konustuk.arkadasınız ameliyattan memnun kaldı mı birde siz fiyat olarak ne kadar vereceksiniz
Ben fotomu tesetturlu oldugum icin atmiyorum maalesef ama ben cok memnunum. Doktor bey emre ilhanla calismis hatta emre bey sayfasinda ilker beyin roportajini paylasmisti. Ben gencligine degil yaptigi islere calistigi insanlara ve fiyat oranina baktim. Tercih senin@asiba, ilker beye baktimda simdi cok gencmis ya 30 yasinda :) ben biraz daha tecrubeli birileri olmali diye dusundum hep. sen memnun musun? resim gonderebilir misin ozelden.
memnun musun? tam olarak ne zaman ameliyat oldun bir de... bende bu doktoru dusunuyorum da...Gaziosmanpasa medical park hastanesinde Süleyman Taş a 5 bin liraya ameliyat oldum.
canım ilker manavbaşına mı oldun ameliyatEvet ultrasonik cihaz ile yapıyormuş , kartını da verdi tel numarasını özelden yazıyorum
EMRE ÜREGEN ın fıyatı nedır?
Burun kanatları daraltma fiyatını biliyomusunuzBen 2500 tl ye Beklen Sami Üre ye oldum çokda memnunum :) o fiyatları görünce dudağım uçukladı çok abartılı 10 bin 12 bin çok aşırı geldi .s
Burun kanatları daraltma fiyatını biliyomusunuz