rica ederim :) bence de en azından muayene ol bişey kaybetmezsin ücret almıyorlar İstanbul da da çeşitli semtlerde var esteworldtamam teşekkür ederim orayıda araştırayım o zaman ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim :) bence de en azından muayene ol bişey kaybetmezsin ücret almıyorlar İstanbul da da çeşitli semtlerde var esteworldtamam teşekkür ederim orayıda araştırayım o zaman ben
inşallah. şimdiden geçmiş olsun. bende bir hafta içinde karar verip ayarlamıştm :)valla ben 2 hafta içinde bu kararı verdim duyan şok oluyor.burnum önden biraz geniş ve uç kısmı aşağı düşük takıntı yaptım artık kendi dr kulak burun boğaz dr,kendisinede işinde güveniyorum çünkü oğlumun bademcik ameliyatını da yaptı ,çok güven veren birisi acıbadem gurubunda dr inşallah güzel bir burnum olur
siz oldunuzmu ameliyat???inşallah. şimdiden geçmiş olsun. bende bir hafta içinde karar verip ayarlamıştm :)
hayır henüz olmadım ama bir aydan az bir zamanım kaldısiz oldunuzmu ameliyat???
hımm sizede geçmiş olsun şimdiden .hayır henüz olmadım ama bir aydan az bir zamanım kaldı
çok tşk ederim :)hımm sizede geçmiş olsun şimdiden .
Sonra geçiyo dimi morluk kızarıklık olsa dabenım arkadasım gorusmus yakup beyle ındırımle 8500 e mı ne ınmıs . Morluk ve teknık konusuna gelınce bende yenı rınoplastı yaptırdım doktorum tunc tırkyakı fıyatı 2500 euro e hıc morarma olmadı sadece sag gozumun altında kızarıklık oldu oda bant yuzunden tahrıs oldu :=)
suan bır haftam doldu ve ben cok memnunum.
arkadaşlar söyle aşağı yukarı 3000-4000 ya da 5000 arası ameliyat yapan doktor var mı bildiğiniz? araştırıyorum araştırıyorum sonra fiyatının uçuk olduğunu öğrenince boşa gidiyor en azından fiyatı uygun gelen doktoru araştırmaya başlayayım
Hadi ya fiyatta oynama olmuyo mumerhaba ben bekir sivriye 4500 tl ye ameliyat olcam fiyatı sabit
hangi doktora oldu acaba?haseki de ssk geçiyor bir arkadaşım orda deviasyon yaptırdı toparladı hemde dr çok güzel oldu bi görüş bence birşey kaybetmezsin sadece 20 tel alçı parası vermiş
kime oldunuz?6 gün önce 4500 liraya oldum
Hacettepe - Ozan Bitikkime oldunuz?
cok başarılı bi burun olmus güle güle kullanın keske doktor Ankara da olmasaydı :/Hacettepe - Ozan Bitik
Çok teşekkür ederim :) çok mu uzaksınız? Çünkü sıkıntısı 3 günü bulmuyor. 6. Günü'nde burun açılıp bantlanıyor. Şu an bana her şey serbest mesela, denize girmek uzun yolculuk yapmak falan. 1 hafta kalabilirseniz bence gelin. Sonraki kontrol 2 hafta sonra. :)cok başarılı bi burun olmus güle güle kullanın keske doktor Ankara da olmasaydı :/
Öncesi sonrası başlığında var fotom hatta yenisini de şimdi koyucam :)mazoshest Canım fotoğrafını görebilir miyim lûtfen?