- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
Önemli olan çoğunluğu sağlamakGünaydın
Şunda bi anlaşalım arkadaşlar, etkinliğe katıldık diye seçilen her kitabı okumak zorunda değiliz, istemediğimiz veya mazeretimiz olduğu aylarda izleyici oluruz sadece
Bu vesileyle bitirirsin bu kez :)Bende 10 tanesini okumusum mesela okumadiklarim olunca katilirim.
tutunamayanlar 8 oy almis inanamadim.3 kere basladim ve 200 sayfayi gecemedim.
Ben okurummmmbu ayın kitabından sonra 1 2 kişi benimle Nar Ağacı okur mu acaba
kitabım geçen seneden beri bi arkadaşımda, etkinliği bahane ederek isteyim diyorum da yalan söylemiş olmayım
Mantıklı:)Günaydın
Şunda bi anlaşalım arkadaşlar, etkinliğe katıldık diye seçilen her kitabı okumak zorunda değiliz, istemediğimiz veya mazeretimiz olduğu aylarda izleyici oluruz sadece
Tamam canımBen okurummmm
Zaten sen hediye aldin bana onu
Ben de okurum. Bu hafta alacağım. Sepetimde şu andabu ayın kitabından sonra 1 2 kişi benimle Nar Ağacı okur mu acaba
kitabım geçen seneden beri bi arkadaşımda, etkinliği bahane ederek isteyim diyorum da yalan söylemiş olmayım
Bende okurum canim 2 yildan beri kitapligimda duruyor.mucella yi okudum fena degildi.bende bi hevesle aliyorum sonra bir iki sayfa okuyup sarmayinca elime bi daha alamiyorumbu ayın kitabından sonra 1 2 kişi benimle Nar Ağacı okur mu acaba
Ben okurummmm
Zaten sen hediye aldin bana onu
Ben de okurum. Bu hafta alacağım. Sepetimde şu anda
Bende okurum canim 2 yildan beri kitapligimda duruyor.mucella yi okudum fena degildi.bende bi hevesle aliyorum sonra bir iki sayfa okuyup sarmayinca elime bi daha alamiyorum
Ben kendime yeni grup kurdum bu tontişlerle, şimdi sen düşünsoslusarma nihahaa haaa
Biz kafe kitaba taşınalım kızlar, burayı sabote etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?