- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
- #1.221
Ben de ben de
Hatta bugün sipariş edeceğim kitabımı
Hatta bugün sipariş edeceğim kitabımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bööööle bembeyaz yüzlü yemyeşil gözlü çoook tatlı bir hatunhımmm anladım ama çok merak etmiştim seni :)
bööööle bembeyaz yüzlü yemyeşil gözlü çoook tatlı bir hatun
ben Y yesil_zeytin_ i canlı canlı da gördüm, hiç de öyle tatlı falan değil
Teşekkür ederim Sende öylesin. Beyaz tenli yeşil gözlübööööle bembeyaz yüzlü yemyeşil gözlü çoook tatlı bir hatun
ben Y yesil_zeytin_ i canlı canlı da gördüm, hiç de öyle tatlı falan değil
Haklısın. Senin güzelliğinin yanında
İnşallah bir buluşma ayarlayabilirsek hepimiz birbirimizi canlı canlı görürüz artık
Teşekkür ederim Sende öylesin. Beyaz tenli yeşil gözlü
Bu arada kremi aldın mı?
Haklısın. Senin güzelliğinin yanında
ben katılıyorum bugün sipariş verdim birkaç güne gelir herhaldeSelam kızlar.
Bayramdan sonra "saatleri ayarlama enstitüsü" kitabında sıra
Etkinliğe katılacaklar
aynen intagramda takip ettiklerimizi ki bir çok kişiyi ediyorum baya yolda görsem konuşurum modundayım, ama yolda karşılaşmayı beklemeye gerek yok herkesin işleri bir rahatlasın müsait olunca gelebilenlerle bir toplaşalımvalla keşke denk gelebilse öyle bişey çok güzel olur. Gerçi özellikle instagram ve faceten takipleştiklerimizle tanıdık gibiyiz artık. Senin de mesela yolda görsem gelirim yanına Naber diye
bende takip edeyim kızlar sizi buluşamasam da resimlerinizi görürüm mutlu olurumaynen intagramda takip ettiklerimizi ki bir çok kişiyi ediyorum baya yolda görsem konuşurum modundayım, ama yolda karşılaşmayı beklemeye gerek yok herkesin işleri bir rahatlasın müsait olunca gelebilenlerle bir toplaşalım
aha kendi kazdığım kuyuya düştüm Utandırdı beni
sana ihanet edip biodermanın kremini aldım asmu
beni affedebilecek misin
daha kullanmadım bit kadar bitçek diye ödüm kopuyo 30 ml
Ben seni affederim de hamilton seni asla affetmeyecek Memnun musun peki ?
daha kullanmadım bit kadar bitçek diye ödüm kopuyo 30 ml
solante bitmedi daha, biodermayı tatilde kullanıcam kısmetse
ama pahalı vallahi 30 ml bi de hemen bitçek gibi geliyo
bioderma ürünü kullanıyom bunun da yorumları çok iyiydi bi de krem gibi ya sadece yüz için bunu alayım dedim bakalım
edit: amma açıklama yapmışım yahuuu
aynen intagramda takip ettiklerimizi ki bir çok kişiyi ediyorum baya yolda görsem konuşurum modundayım, ama yolda karşılaşmayı beklemeye gerek yok herkesin işleri bir rahatlasın müsait olunca gelebilenlerle bir toplaşalım
ya da herkes Tekirdağ'a gelsin köfte ısmarlarımİstanbul dimi çoğunluğun? Sakarya olaydı iyiydi
İstanbul dimi çoğunluğun? Sakarya olaydı iyiydi
ya da herkes Tekirdağ'a gelsin köfte ısmarlarım
Yani o da fena fikir sayılmaz tabiBen günübirlik Tekirdağ'a da Sakarya'ya da gelirdim ama sanki misal siz ikiniz için düşünsek tam orta olan istanbul da buluşmak daha kolay olmaz mı?