- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
- #1.141
Sefillerimin ilk cildini bitirdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 18inde başlamıştım okumaya, 1 haftada bitmiş benimkiYav hangi arada bitirdiniz
Maşallah size
Ben daha sayfa 160 dayım
Aynen bende heveslendim ama almamıştım kitapları başlayamam. Zaten haftasonu taşınıcam okumaya da pek vaktim olmaz muhtemelen .Bu ay katılamayacağım diyordum ama sizi görünce canım çekti elimdeki kitapları kenara bırakıp sefillere başlamam mümkün akşam
Aaa geçiyo musun yeni evine. Hayırlı uğurlu olsun.Aynen bende heveslendim ama almamıştım kitapları başlayamam. Zaten haftasonu taşınıcam okumaya da pek vaktim olmaz muhtemelen .
İnşallah geçicem ama pek bir rahatım hala daha evi toparlamadım, evde bugün hala inşaat var (inanabiliyor musunuz banyoya gider koymamışlar yenAaa geçiyo musun yeni evine. Hayırlı uğurlu olsun.
Ay kitap grubumuz ev sahibi oluyor sırayla ne güzel.
Banyoda gider olmadan düşünemiyorum. İyi ki dalgınlığa gelip yerleştikten sonra fark etmemişsiniz.İnşallah geçicem ama pek bir rahatım hala daha evi toparlamadım, evde bugün hala inşaat var (inanabiliyor musunuz banyoya gider koymamışlar yen
evlerde gider olmuyormuş tekrardan kırılıyor bugün), temizlik ne zaman yaptırıcam bilmiyorum, zaten izinler kapandığı için için de alamıyorum allah bana kolaylık versin
aynen ya iyi ki farketmişim yoksa bi daha içine girdikten sonra iş çıkacaktı, zaten bir tek banyoyu yaptırdım oda iyi olmayacaksa ne anlamı var.Banyoda gider olmadan düşünemiyorum. İyi ki dalgınlığa gelip yerleştikten sonra fark etmemişsiniz.
Evine yerleşince unutursun bu yorgunlukları. Keyfini çıkarırkenaynen ya iyi ki farketmişim yoksa bi daha içine girdikten sonra iş çıkacaktı, zaten bir tek banyoyu yaptırdım oda iyi olmayacaksa ne anlamı var.
inşallah canımEvine yerleşince unutursun bu yorgunlukları. Keyfini çıkarırken
Çok teşekkür ederim kızlar Çok istiyordum ev almayı çok şükür evliliğimizin 2. yılına varmadan hem arabamızı hem evimizi aldık . Rabbim olmayanlara enn güzellerini nasip etsin.
70 sayfacık sürüyor2. cilde başlamıştım pazar günü ama şuan Waterloo savaşını anlatıyo uzuuuun uzun
umarım bi an önce o konular biter de ana konuya döneriz
çok uzatmış diye mi acabaKitabın neden beş cilt olduğunu anladım sanırım
Hepiniz anlayacaksınızçok uzatmış diye mi acaba