- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
- #1.021
ikinizin de güzel telaşları var bu haftasonu soslusarma @cesmi_naz
inşallah her şey çok güzel olsun güzel arkadaşlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinizin de güzel telaşları var bu haftasonu soslusarma @cesmi_naz
inşallah her şey çok güzel olsun güzel arkadaşlarım
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederimsoslusarma iyi yolculuklar inşallah bu değişiklik beklediğinizden de iyi şeyler getirir size
loliss bende merakla ve heyecnla bekliyorum benimde aklıma takılan bi yer var acaba aynı yer mi yorumlamaya geçince görürüzKaç gündür kolladığım bir saatlik boşluğu nihayet yakalayıp kitabımı bitirdim.
Yalın anlatımı hoştu ama aklıma takılan bit nokta var herkes bitirsin de sorayım size, siz anladınız mı ben de mi var saflık
bakalım az kaldı, birkaç gün sonra didikleriz kitabıloliss bende merakla ve heyecnla bekliyorum benimde aklıma takılan bi yer var acaba aynı yer mi yorumlamaya geçince görürüz
hangimiz almadık çılgınlar gibiyeni kitaplarım geldi evde birsürü kitap olduğu halde bitmeden almaya devam ediyorum ya bu aralar ama çalıkusunu aldım ne zamandır almak istiyordum hatırlamadığım bir zamanda okuduğumdan tekrar okumak istiyorum da birde aklıma geldi daha haziran ayının kitabını sipariş vercem onunla birkaç daha kitap alırım ama kitap alırken çok mutlu oluyorum ya napayım
nisan: imkansızın şarkısıHqziran ve temmuzda hangi kitaplar var kızlar
Aradım ama bulamadım listeyi
Alışveriş yapıcam da ondan soruyorum
Çok teşekkür edeim.nisan: imkansızın şarkısı
mayıs: bir idam mahkumunun son günü
haziran: yüzyıllık yalnızlık
temmuz-ağustos: sefiller
eylül: saatleri ayarlama enstitüsü
ekim: tutunamayanlar
kasım: gazap üzümleri
aralık: gün olur asra bedel-budala
İş bankası 5 ciltli sefilleri aldı bir kaçımız
zamanda okumak zor olur diye değiştirdik. zor olacağından ziyade kuran hatip yapmak isteyen olur okuma aksamasın diye.Ben sonraki ay sefiller var diye hatırlıyordum unutmuşum değiştiğini yüzyıllik yalnizligi almamistim o yüzden neyseki daha zaman var bir kaç hafta sonra onuda siparis vereyim unutmayim
Bu arada iyi haftasonları hepimize erken kalktim kitap okuyorum da
Ben bitirdim kitabi da onsozu okuyamadim.merak ediyorum sefillerin ozsozu kac sayfa olacak.ilk cilti onsoze ayirmislardir kesin.
Artık onu da okumam ben o kadar olursa vakit kalırsa en son okurum zaten 5 cilt on söz sonraya kalsa da olur ama inşallah tek cilt onsoz değildir yya o kadar da yapmazlar inşallahBen bitirdim kitabi da onsozu okuyamadim.merak ediyorum sefillerin ozsozu kac sayfa olacak.ilk cilti onsoze ayirmislardir kesin.
Bir hukukçu olarak idam cezasına her zaman karşıydım, bu kitap da karşı olma sebebimi desteklemiş oldu.
Yanlış yargılama her zaman her ülkede olabilen bir durum, atıyorum ömür boyu hapis cezasına çarptırılan biri ileride kararın yanlış olduğu anlaşıldığında beraat ettirilebiliyor (tabi bu da oldukça kötü bir durum, bir yanlış üzerine ömrünü 4 duvar arasında geçirmek)
Ancak idam cezasının hiçbir şekilde geri dönüşü yok
Tamam kimi alçakça suçları işleyenlerin bunu hak ettiğini söyleyebiliriz ama oldukça yanlış kullanılmaya müsait bir ceza
Muhtemelen yöneticiler, yetkililer kendi çıkarlarına alet edeceklerdir yine. Deniz Gezmişleri hatırlayalım
Kitap tabi ki çok güzeldi, mahkumun tüm yaşadıklarına sanki yanındaymışsınız gibi şahit oluyorsunuz. O çaresizliği, korkusu, zaman zaman boş vermişliği sonra yine yaşama dört elle sarılmak isteyişi, hepsi çok güzel yansıtılmış
loliss ve soslusarma ile üzerine konuştuğumuzda mahkumun suçunun ne olduğunun ve en sonunda idam edilip edilmediğinin havada kaldığını söylemiştik
Ben kitaptan adam öldürmüş gibi anlamıştım sanki bir yerde öyle bir şeyden bahsediyordu..
Sonunda da infazın gerçekleştiğini düşündüm