- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
bana 4 19 dahil arada bir rakam söylermisiniz ne okusam karar veremiyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana 4 19 dahil arada bir rakam söylermisiniz ne okusam karar veremiyorumda
Bence de bence deBugun bir kez daha anladimki en iyi dost kitaptir..Bugun tesaduf 3 tane arkadasta ust uste bulusma planimizi iptal etti .ama kitaplar oylemi her zaman hazirda bekliyorlar.Bende saglik olsun dedim kahve mi yaptim.aldim kitabi elime..
bende merak ettim şimdi elimdekileri bitirince bir Murat Uyurkulak kitabı alayımGünaydınlar
Ben Murat Uyurkulak Merhume kitabına başladım gece
Murat Menteş Alper Canıgüz havası var
gerçi hepsi yakın arkadaş zaten ve Afili Filintalardanlar
İlk kez Murat Uyurkulak okuyorum, Tol kitabını merak ediyordum aslında
Sevdiğim tarz ama biraz daha karmaşık bir anlatım diyebilirim diğerlerine oranla
daha zaman var canım okursun yavaş yavaş daha iyi olur hem
bende can yayınlarınınkini okudum ben can yayınlarının kapak tasarımlarını çok beğeniyorum zaten çevirileri de hoşuma gidiyor ama çok kısıtlı kitaplarda var çevirileri bence her aradığımı bulamıyorum tabi
Önsözün bir kısmını okudum sonra atladım. Kitapla ilgili yorumları ve bilgilendirmeyi sonrasında okumak daha çok keyif veriyor bana. Önsözü başta okumamak aldığım hazı azaltmadı diye düşünüyorum.bugün başlayacağım kitaba.
hatta yanımda getiridm belki öğle arası fırsat olursa başlarım.
kitabın baş kısmında önsöz var ya. ben pek okumam kitapların önsözünü. bunda çok gereklimidir
çok teşekkür ederim. ben de öyle yapayım en iyisi.Önsözün bir kısmını okudum sonra atladım. Kitapla ilgili yorumları ve bilgilendirmeyi sonrasında okumak daha çok keyif veriyor bana. Önsözü başta okumamak aldığım hazı azaltmadı diye düşünüyorum.
O kadar güzel yazmissin ki çok hoşuma gitti zaten şu smiley e de bayılıyorum benim çantamda da hep bir kitap olur ne zaman nerde bekleyeceğim belli olmuyor diye güzel olmuş kitap okumuşsunbugün 54587515654 saat duruşma beklediğim için çılgınlar gibi kitap okudum
Muhteşem gatsby teşekkür ederim snoskob güzel bir seçim oldu yarın baslayacagim
HeheheO kadar güzel yazmissin ki çok hoşuma gitti zaten şu smiley e de bayılıyorum benim çantamda da hep bir kitap olur ne zaman nerde bekleyeceğim belli olmuyor diye güzel olmuş kitap okumuşsun
Bende önceden okuyamazdim gürültüde yolda falan ama şimdi heryerde okuyabiliyorum zaman mekan farketmiyor telefona da bak bak nereye kadar ya kitap okumak daha güzel bence sen baya bekliyormussun ama en azından kitap okuma için vakit bulmuş oluyorsunHehehe
Evet ben de cantamda kitap olmayinca huzursuz oluyorum
Bizim meslekte cok bekleniyor cidden insanin sabri sinaniyor
Mesela 11:20 duruşmasına 14:00 da girebildim.. allahtan kitap okuma aliskanligim var
Ama uzucu yani kimse okumuyo durusma beklerken, cok nadir
Ya telefonlara gömülüyorlar ya da goygoy
Ben eskiden gürültü olunca odaklanamazdim ama artik seste de okuyabiliyorum
Cekiliyorum bi köşeye okuyorum kitabımı mis gibi
Yakin zamanda okudum üzerine de filmini izledim
İkisi de pek hostu