- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi soslusarma
-
- #1.001
Selam beybiler
Beklenen gün sonunda geldi çattı. Son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Cumartesi eşyalarımızı yükleyip gidiyoruz inşallaheve internet bağlatana kadar olamayacağım buralarda.
Kitabımızın yorumlanması kısmına katılamayacağım çok büyük ihtimal. Ama yeni kitaba başlanmamış olursa geldiğimde o zaman yazarım fikirlerimi
Bu arada önsözü yarım yamalak okudum şu anda aklımda hiçbir şey yok onunla ilgili. İş bankası klasiklerinin hemen hepsinde olan önsözleri çok da sevmiyorum aslında çünkü kitabı sana açıklamaya çalışıyor , zorla kafana sokmaya çalışıyor gibi geliyor bana
Hiç unutmam Sineklerin Tanrısı önsözünde hangi karakterin hangi insanı temsil ettiğini yazmışlar. Hayal gücüme de karışmayın canım bırakın ben bulayım hangi karakter kimi temsil ediyor
ödüm koptukitap için son gün diye algıladım nedense okur okumaz
kolay gelsin şimdiden
Selam beybiler
Beklenen gün sonunda geldi çattı. Son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Cumartesi eşyalarımızı yükleyip gidiyoruz inşallaheve internet bağlatana kadar olamayacağım buralarda.
Kitabımızın yorumlanması kısmına katılamayacağım çok büyük ihtimal. Ama yeni kitaba başlanmamış olursa geldiğimde o zaman yazarım fikirlerimi
Bu arada önsözü yarım yamalak okudum şu anda aklımda hiçbir şey yok onunla ilgili. İş bankası klasiklerinin hemen hepsinde olan önsözleri çok da sevmiyorum aslında çünkü kitabı sana açıklamaya çalışıyor , zorla kafana sokmaya çalışıyor gibi geliyor bana
Hiç unutmam Sineklerin Tanrısı önsözünde hangi karakterin hangi insanı temsil ettiğini yazmışlar. Hayal gücüme de karışmayın canım bırakın ben bulayım hangi karakter kimi temsil ediyor
Sağ ol canım. Bence çok da gerekli değil ama illa okunmak isteniyorsa kitap bittikten sonra da okunabilir. İnsanı yönlendirdiğini düşünüyorumHadi kolay gelsin Soslucum.
Tamamiyle aynı fikirdeyim. O yüzden önsözü sonra okudum bende.
Okuduğumu anlamıyormuyum da bana açıklıyorsun detayla.. Ve benim düşüncelerimi kısıtlıyorsun diye düşündüm önsözü okumayı bırakmıştım.
Çok teşekkür ederimsoslusarma kolay gelsin canım.
Selam beybiler
kolay gelsin, yeni yaşamınızda çok mutlu olun inşallah
Yeni evin bol bereketli huzurlu sicacik olsun ins canim.soslusarma
Canlarım çok teşekkür ediyorum.xyzt-5544 Sen de nişan telaşına girmişsin okudum bazı mesajlarını. Allah utandırmasın hayırlısıyla ağız tadıyla atlaTmayı nasip etsin inşallah.
Bir de bu işleri yeni atlatmış biri olarak naçizane bir tavsiye vermek isterim. Kimseyi duyma. Herkes konuşur he he de geç. Sonunda canın ne istiyorsa aklına ne yatıyorsa onu yap. Ben öyle yaptım. Şimdi de iyi ki öyle yapmışım diyorum. Biraz sıkıntılı oluyor her kafadan bir ses çıktığı için ama sonunda sevdiğin adamla aynı eve girince gülüo geçiyorsun şu anda sıkıntı ettiğin şeylere. Umarım çabucak geçer de biter güzellikle
bunca telaşının arasında bide uzun uzun yazmışsın benim için, çok teşekkür ederim
en doğrusunu söylüyorsunuz valla, he diyip geçmek lazım. herkesi dinleyince kendi istediğinden uzaklaşıyor insan hiç gerek yok. nişan için gereksiz stres yaptım milletin dediklerini ama düğün hazırlığı aşamasında kafam daha rahat olacak bu konuda, tamam diyip bildiğimi yapmayı öğreneceğim
soslusarma canım kolay gelsin, her şey istediğin gibi çabucak olsun. :)
gerçek yüzü görme konusunda katılıyorum bak sana, insan gerçekten kimin niyetinin ne olduğunu anlayabiliyorÖğreniyorsun merak etme
Aslında insanların gerçek yüzünü de görüyorsun o hengame arasında biliyor musun. O açıdan bulunmaz bir fırsat. Şimdiden düğünü düşünme nişanının tadını çıkarmaya bak
ikinizin de güzel telaşları var bu haftasonusoslusarma xyzt-5544
inşallah her şey çok güzel olsun güzel arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?