Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kitabi nezaman yorumluyoruz bayanlar.bende sizin gibi ilk once kendisini okudum.onsoz kaldi.bugun bitiririm umarim.haftasonu bende seminerw gittim.arada 2.5 saat ara vardi kitabimi yanima almadim diye cok uzulmustum.firsaatum olmaz diye dusunmustum ama aslind herzaman kitap okumaya zaman oluyor.

ben de sürekli çantasında kitap taşıyanlardanım. otobüs durağında beklerken bile okurum kitabı, telefonla geçirilen vakit bi süre sonra boş geliyor insana.
şimdiden cuma akşamı arkadaşımı gara almaya gideceğim o arada 1 saat bi boşluğum var onun planını yapıyorum kitap okurum belki de bitiririm Mücella'yı diye

Selam beybiler
Beklenen gün sonunda geldi çattı. Son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Cumartesi eşyalarımızı yükleyip gidiyoruz inşallah eve internet bağlatana kadar olamayacağım buralarda.
Kitabımızın yorumlanması kısmına katılamayacağım çok büyük ihtimal. Ama yeni kitaba başlanmamış olursa geldiğimde o zaman yazarım fikirlerimi

Bu arada önsözü yarım yamalak okudum şu anda aklımda hiçbir şey yok onunla ilgili. İş bankası klasiklerinin hemen hepsinde olan önsözleri çok da sevmiyorum aslında çünkü kitabı sana açıklamaya çalışıyor , zorla kafana sokmaya çalışıyor gibi geliyor bana
Hiç unutmam Sineklerin Tanrısı önsözünde hangi karakterin hangi insanı temsil ettiğini yazmışlar. Hayal gücüme de karışmayın canım bırakın ben bulayım hangi karakter kimi temsil ediyor

ödüm koptu kitap için son gün diye algıladım nedense okur okumaz

kolay gelsin şimdiden

Hadi kolay gelsin Soslucum.
Tamamiyle aynı fikirdeyim. O yüzden önsözü sonra okudum bende.
Okuduğumu anlamıyormuyum da bana açıklıyorsun detayla.. Ve benim düşüncelerimi kısıtlıyorsun diye düşündüm önsözü okumayı bırakmıştım.

Sağ ol canım. Bence çok da gerekli değil ama illa okunmak isteniyorsa kitap bittikten sonra da okunabilir. İnsanı yönlendirdiğini düşünüyorum

kolay gelsin, yeni yaşamınızda çok mutlu olun inşallah

kolay gelsin, yeni yaşamınızda çok mutlu olun inşallah

Canlarım çok teşekkür ediyorum. Sen de nişan telaşına girmişsin Çeşmicim okudum bazı mesajlarını. Allah utandırmasın hayırlısıyla ağız tadıyla atlaymayı nasip etsin inşallah.
Bir de bu işleri yeni atlatmış biri olarak naçizane bir tavsiye vermek isterim. Kimseyi duyma. Herkes konuşur he he de geç. Sonunda canın ne istiyorsa aklına ne yatıyorsa onu yap. Ben öyle yaptım. Şimdi de iyi ki öyle yapmışım diyorum. Biraz sıkıntılı oluyor her kafadan bir ses çıktığı için ama sonunda sevdiğin adamla aynı eve girince gülüo geçiyorsun şu anda sıkıntı ettiğin şeylere. Umarım çabucak geçer de biter güzellikle

Yeni evin bol bereketli huzurlu sicacik olsun ins canim. soslusarma

Canlarım çok teşekkür ediyorum. xyzt-5544 Sen de nişan telaşına girmişsin okudum bazı mesajlarını. Allah utandırmasın hayırlısıyla ağız tadıyla atlaTmayı nasip etsin inşallah.
Bir de bu işleri yeni atlatmış biri olarak naçizane bir tavsiye vermek isterim. Kimseyi duyma. Herkes konuşur he he de geç. Sonunda canın ne istiyorsa aklına ne yatıyorsa onu yap. Ben öyle yaptım. Şimdi de iyi ki öyle yapmışım diyorum. Biraz sıkıntılı oluyor her kafadan bir ses çıktığı için ama sonunda sevdiğin adamla aynı eve girince gülüo geçiyorsun şu anda sıkıntı ettiğin şeylere. Umarım çabucak geçer de biter güzellikle

bunca telaşının arasında bide uzun uzun yazmışsın benim için, çok teşekkür ederim
en doğrusunu söylüyorsunuz valla, he diyip geçmek lazım. herkesi dinleyince kendi istediğinden uzaklaşıyor insan hiç gerek yok. nişan için gereksiz stres yaptım milletin dediklerini ama düğün hazırlığı aşamasında kafam daha rahat olacak bu konuda, tamam diyip bildiğimi yapmayı öğreneceğim

Öğreniyorsun merak etme
Aslında insanların gerçek yüzünü de görüyorsun o hengame arasında biliyor musun. O açıdan bulunmaz bir fırsat. Şimdiden düğünü düşünme nişanının tadını çıkarmaya bak
soslusarma canım kolay gelsin, her şey istediğin gibi çabucak olsun. :)

Kuzuuuum inşallah canım çok sağ ol

gerçek yüzü görme konusunda katılıyorum bak sana, insan gerçekten kimin niyetinin ne olduğunu anlayabiliyor iki günüm kaldı zaten, ben biraz heyecanımı yaşayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…