- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
ben bitirdim
kızlar maşallah çok hızlısınız :)Bende bugün bitirdim aslında şehir disindaydim ve yolda okuduğumdan bitirdim zaten 7 saatlik bir yolculuktu kitap yorumlarını sonraya saklıyorum tabiki Ama Victor Hugo beni hiç sıkmiyor ve kitaplarını seviyorum
Kocaeli Ünide okudum. Okul sonrası da bir süre kaldım. Baya uzun süre İzmitteydim. Çok severim. İlerde İzmitte yaşamam da yüksek olasılıktaselam kızlar
kitap fuarına gittim hafta sonu. sefilleri ve bir idam mahkumunu aldım.
genel olarak fiyatlar ucuz değil
B BaslarsanBitirirsin evet izmite gittim. sen orada mı yaşıyordun eskiden
yaşadığımdan mıdır bilmem ama izmitt cidden güzel şehirKocaeli Ünide okudum. Okul sonrası da bir süre kaldım. Baya uzun süre İzmitteydim. Çok severim. İlerde İzmitte yaşamam da yüksek olasılıkta
Koceli de fuar da kitap fiyatları hiç bi zaman uygun olmamıştı. Başka bi kitap fuarına gitmediğim için bilemiyorum fuarlarda ki indirim oranını.
daha zaman var canım okursun yavaş yavaş daha iyi olur hemGünaydın ben dün başladım ama önsöz ü bile bitiremedim daha(
bende can yayınlarınınkini okudum ben can yayınlarının kapak tasarımlarını çok beğeniyorum zaten çevirileri de hoşuma gidiyor ama çok kısıtlı kitaplarda var çevirileri bence her aradığımı bulamıyorum tabiBen de aldım nihayet kitabı bugün. Can yayınlarından bulabildim, biraz kendime geleyim okumaya başlayacağım.
bende aynen öyle düşünüyorum çoğu zaman kitaplar iyiki varBugun bir kez daha anladimki en iyi dost kitaptir..Bugun tesaduf 3 tane arkadasta ust uste bulusma planimizi iptal etti .ama kitaplar oylemi her zaman hazirda bekliyorlar.Bende saglik olsun dedim kahve mi yaptim.aldim kitabi elime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?