- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi soslusarma
Canım güle güle oku, kitap yurdunun hiç öyle ayraç felen yollamak gibi kötü alışkanlıkları yok malesef..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güle güle oku, kitap yurdunun hiç öyle ayraç felen yollamak gibi kötü alışkanlıkları yok malesef..
Vuhuuuu. Süperler. Keyifle oku canım. Darısı benim başıma artık.
soslusarma güle güle oku.
pazartesiye kadar olmayacağım. özleyin beni kitap fuarına gidicem.
kitap okur olmama rağmen yazar kuyruğunda beklemeye hep üşenirim fikirleriniz nedir
öyle belkide. çok beklenildiği için çok ilgi bekliyorum sanırım 2dk imza at geç oluncaYazarına bağlı kuzum benim için. Nazan hocayla iki kelam edebilmek için saatlerce bekleyebilirim ben Trabzon dayken nasıl kaçırdım onu hala hayıflanırım. Nasip işte
Ben de bu yıl tüyapa gitmeyi çok istiyorum. Dünyanın bir ucunda ama olsun. Toplaşıp gidelimöyle belkide. çok beklenildiği için çok ilgi bekliyorum sanırım 2dk imza at geç olunca
ay ne güzel olur ya toplaşıp gitsekBen de bu yıl tüyapa gitmeyi çok istiyorum. Dünyanın bir ucunda ama olsun. Toplaşıp gidelim
ay ne güzel olur ya toplaşıp gitsek
keyifli okumalar , sefilleri görünce korktum birden vazmı geçsem ne
İzmite gidiyodun dimi? 3 senedir gidemiyorum içim gidiyor yaasoslusarma güle güle oku.
pazartesiye kadar olmayacağım. özleyin beni kitap fuarına gidicem.
kitap okur olmama rağmen yazar kuyruğunda beklemeye hep üşenirim fikirleriniz nedir
ben de aynı şeyi düşünmedim desem yalan olurkeyifli okumalar , sefilleri görünce korktum birden vazmı geçsem ne
Bende kendi sayemde kilo aldımAy ben sağolsun B BaslarsanBitirirsin sayesinde neredeyse 2.5 aydır diyetteyim 6 kilo hibi verdim
ben diyet yapamıyorum.Ay ben sağolsun B BaslarsanBitirirsin sayesinde neredeyse 2.5 aydır diyetteyim 6 kilo hibi verdim
Ben Karatay yapmaya çalışıyorum. Tam uygulayamadığım halde kilo verdim biraz.
Sporu da yıllardır yapıyorum. Tığ gibi olamıyorum ama seviyom böyle kendimi...
İşte 1.5 2 kilo gibi kaldı çok fena gaza gelmişim :))Bende kendi sayemde kilo aldım
Acaba ben ne zaman vercem.
Tebrik ederim seni de canım hedefe pek birşey kalmamıştır artık.
Aslında öyle özel birşey yemiyorum klasik diyet işte ekmeği azalt tatlıyı fast food u bırak hafta içi diyet hafta sonu çoçuklarla bozmaca artık çok veremiyorum aslında ama veremiyorum zaten deyip vazgeçmeyince çook yavaş ta olsa veriliyor :-Dben diyet yapamıyorum.
ne yedin ne içtin sen